Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsini anladım da forumda Semih'ten bu kadar nefret edilmesinin sebebi nedir?

-Adam bizde oynadığı sürece şampiyon oldu, bazı şampiyonluklarda ciddi katkı verdi
-Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final yaptığımızda ilk 11'deydi
-Fena sayılmayacak bir para kazandırarak gitti
-En ufak bir saygısızlık yapmadı
-Çalık'tan iyi stoper olduğu konusunda herkes hemfikirdir
Çalıktan iyi stoper değil keza ikisi aynı tip oyuncular değiller Ahmet posizyon oyuncusuyken Semih hamle oyuncusudur.
Ayrıca nefret etmiyoruz, ihtiyacimiz yok diyoruz aynı Ahmet gibi.
Elinde ışık kaan, ozornwaforn, emin varken alınacak herhangi bir stoper gereksiz oğlu gereksizdir.

Her şampiyonluk yaşadığımızı alacaksak yasin,Sinan ve Podolski de gelsin üçü de iyi oyuncular.

Ayrıca Semihin en son geldiginde misyonu altyapidaki veletleri topayip menajerine baglamakti ki başarılı da oldu. Bu ayrıntıyı insanlık olarak nasıl es geçiyoruz aklım almıyor. Bir futbolcu abili ayağına gidiyor altyapı oyuncularını menajerine bağlıyor rezaletin danikasidanikas

Sol kanatta Emre Kılınç varken, sağ kanat için Trezeguet'ten ziyade Onyekuru, Garry, Bruma gibi fişek siyahi topçu daha mantıklı olur.
Ek olarak, şu takıma artık bedevi almayın Allah aşkına ya. Böyle dedikçe nerde bi tane arap var onu istiyor Fatih Hoca...
din kardeşlerimiz ekmek yemesinler mi

20200725_024616.webp

Demek 8 milyona alinan ve kiralik gittigi takimda sampiyonluk yasayan oyuncuyu yonetim satmayi beceremedi.

Çalıktan iyi stoper değil keza ikisi aynı tip oyuncular değiller Ahmet posizyon oyuncusuyken Semih hamle oyuncusudur.
Ayrıca nefret etmiyoruz, ihtiyacimiz yok diyoruz aynı Ahmet gibi.
Elinde ışık kaan, ozornwaforn, emin varken alınacak herhangi bir stoper gereksiz oğlu gereksizdir.

Her şampiyonluk yaşadığımızı alacaksak yasin,Sinan ve Podolski de gelsin üçü de iyi oyuncular.

Ayrıca Semihin en son geldiginde misyonu altyapidaki veletleri topayip menajerine baglamakti ki başarılı da oldu. Bu ayrıntıyı insanlık olarak nasıl es geçiyoruz aklım almıyor. Bir futbolcu abili ayağına gidiyor altyapı oyuncularını menajerine bağlıyor rezaletin danikasidanikas

Işık Kaan, Ozonwafor, Emin hazır olmadan oynatırsan en büyük kötülüğü bu adamların kariyerlerine yaparsın. Mesela Işık Kaan'da ne gördün de oynamalı diyorsun? Mesela Emin'i 2 maç üst üste gördük. Maçların kaybedilmesine mal olan hatalar yaptı. Bu sene lige havluyu atmıştık da kimse bir şey demedi. Seneye kritik maçlarda yapsın o hataları yerden yere vurular.

Ozornwafor'a gelirsek İspanya 2. ligi'nde dahi oynayamayan bir adam için yabancı kontenjanını doldurmaktan daha abes bir davranış olamazdı herhalde

Bu arada Sinan demişken kontenjan durumundan dolayı 4 büyüklerin tamamının adamın peşinde olduğunu biliyorsundur sanırım. Ha keza Podolski 2 sene daha genç olsaydı havada kapışılırdı

O gelmesi, bu gelmesin. Yerli olarak kim gelsin peki? Seneye 3 tane oyuncu direk ilk 11 çıkacak. Bunların cezası var, sakatlığı var. 11 oynayabilecek en az 6-7 tane oyuncuya ihtiyaç var. Caner gelmesin, Semih gelmesin, Çolak gelmesin, kim gelsin?

Zeki Çelik var Lille'de oynuyor, onu alalım ister misiniz? Ya da Hakan diye bile eleman çıkmış Milan'da fena oynamıyor, 2 milyon dolar bonservis teklif edelim belki alırız. Çağlar'la Merih de fena alternatif değiller

Altyapı diyenlere ise gülüyorum. Altyapıların açık ara en iyisi Yunus'un hali ortada. Gol rekorlarını paramparça eden Sinan'ı teneke bağlayarak gönderdik. Hala altyapı romantizmi yapılıyor.

Beğenmediğiniz Semih'in ilk maçlarıyla E.Bayram'ın ilk maçları arasında bile dağlar kadar fark var
Semih'in ilk maclarinin üstünden 10 sene gecti artik. 10 senede hala Semih mi?

Emin 10 sene oynasa Semih'e göre en azindan futbolcu olur

Semih hala 20-21 yasindaki ürkek ve tecrübesiz oyuncular gibi

Muhtemelen Ptt takimlarindan biriyle anlasir

Semih,emre ve arda illa gelecekse maç başı 20 bin euroya gelsinler bakalım gerçekten Galatasarayın evlatları mı bu kulüp bunları hiç yoktan var etti şimdi bunların bu zor zamanlarda fedakarlık vakti yapma zamanı bakalım yapacaklar mı sanmam belki arda yapar

Semih'in ilk maclarinin üstünden 10 sene gecti artik. 10 senede hala Semih mi?

Emin 10 sene oynasa Semih'e göre en azindan futbolcu olur

Semih hala 20-21 yasindaki ürkek ve tecrübesiz oyuncular gibi

Muhtemelen Ptt takimlarindan biriyle anlasir

Adamı alıp direk ilk 11'e koyacağız demiyor ki kimse. Yedek olarak katkı verebilecek bir adam.

Geçiyorum PTT'yi Bana şu anda Gs, Fb, Ts, Bjk ve Başakşehir'de oynayan Semih'ten bariz daha iyi ya da tecrübeli 5 tane Türk stoper sayar mısınız?

Arda'ya taktı tamam düşük maliyetli maç başı falan gelecek, caner yabancı sınırında iş yapar diyelim, çolak da alternatif olur ben beğenirim o lavuğu. Belhanda'dan çok iş yapardı bu sezon oynasaydı. Tabii bu yeterli bir kriter mi tartışılır ama Semih'i anlamak mümkün değil. Son geldiğinde zaten bitik veziyetteydi, aşırı yetersiz.

Adamı alıp direk ilk 11'e koyacağız demiyor ki kimse. Yedek olarak katkı verebilecek bir adam.

Geçiyorum PTT'yi Bana şu anda Gs, Fb, Ts, Bjk ve Başakşehir'de oynayan Semih'ten bariz daha iyi ya da tecrübeli 5 tane Türk stoper sayar mısınız?
Türkiye Ligi'nden herhangi bir stoperi milli takimda görme ihtimalimiz yok. Hepsi ayni bokun laciverti oldugundan cogu yabanci stoper kullaniyor.

Süper Lig'de ise Caner Osmanpasa, Göztepeli Alpaslan falan Semih'ten net 10 kat daha iyi stoper bu arada ama onlarin seviyesi de malum.

Milli takim veya türk pasaportuna sahip kaliteli stoperlere (stoper oynayabileceklere) bakalim:

1.Caglar Söyüncü
2.Merih Demiral
3.Kaan Ayhan
4.Ozan Kabak
5.Mert Cetin
6.Mert Müldür
7.Mahmut Tekdemir
8.Koray Günter
9.Eray Cömert
10.Ömer Toprak
11.Ravil Tagir
12.Ertugrul Ersoy
13.Fatih Aksoy vs.

Arda'ya taktı tamam düşük maliyetli maç başı falan gelecek, caner yabancı sınırında iş yapar diyelim, çolak da alternatif olur ben beğenirim o lavuğu. Belhanda'dan çok iş yapardı bu sezon oynasaydı. Tabii bu yeterli bir kriter mi tartışılır ama Semih'i anlamak mümkün değil. Son geldiğinde zaten bitik veziyetteydi, aşırı yetersiz.

Caner hariç hepsi çöp. Caner iş yapar. karakteri falan da umurumda değil açıkçası.

Arda da semih de bitik. Çolak da yetersiz

Ardayı kaptan veya ikinci kaptan olarak görme ihtimalimiz de var. ben musleradan almaz diyordum ama muslera ligin başını kaçıracak herhalde. yapıştırır evladının koluna kaptanlığı salar sahaya

çok değil, yarım sezon önce ardanın verecekleri var daha demişti ztn

Seri ve Lemina'nın tekrar kiralanmayacağını düşünüyor olabilirler, Taylan da gözden çıkarılmış olabilir. Belhanda da satılmak ya da gönderilmek isteniyor. .
Bu durumda merkez ortasahada Emre Akbaba, Ömer Bayram ve hiç şans verilmeyen Atalay kalıyor. ( Arda'nın ne kadar katkı verebileceğini bilemiyorum). Bu nedenle, yeni yabancı kuralını da göz önüne alırsak, bonservissiz Emre Çolak (yıllık maliyeti uygun olmak koşuluyla) mantıksız gelmiyor.

Semih Kaya yerine 10 kere Emin ya da Işık Kaan'ı tercih ederim. Son 2 yılda ne hikmetse genç türk stoperler Avrupada ciddi piyasa yapabiliyorlar. hiç bir getirisi olmayacak Semih yerine bu oyuncularla yürünebilir. Ahmet Çalık'la bile sözleşme feshi yapılsın , maaş bütçesinde yer açılsın.

Beklerde ise Şener ile yollar ayrılacaktır diye tahmin ediyorum. bek rotasyonumuzda Saracchi Linnes ve Omar var. hem sayı olarak az hem de tümüyle yabancı. O yüzden Caner hamlesi çok doğru olur.

Forvet Transferi ise, fırsat transferi olmadıkça yapılmayacaktır diye düşünüyorum. Şu anki kadroya göre, Falcao, Diagne, Babel ve Adem Büyük var. Bu isimlerin hiç biri güven vermiyor malesef. ancak sattığın kadar al, FFP ve harcama limltleri bu pozisyonda bizi çok zorlar.

Neticede Belhanda Feghouli ve Maicon satışları yapılabilir ise öncelik merkez ortasaha ve kanat forvet olur ki bu satışları da yapabilecekmiyiz göreceğiz.

Zor bir transfer transfer sezonu bizleri bekliyor. İnşallah hatalardan ders alınır da kimyası düzgün bir takım kurulur.

Emre çolak ispanya ikinci liginde küme düşen deportivonun yedek oyuncusu.

Lig bitti çok şükür... Eksikler belli şöyle bir planlama yapacak olursak,

Şimdilik transferi kesin olanlar;
1-Arda
2-Kerem
3-Emre Kılınç
4-Oğulcan
5-Omar

Transferde adı geçen yerliler;
Caner
Volkan Babacan
Semih
Emre Çolak
Kenan Karaman
Kaan Ayhan
Sinan Gümüş

Transferi kesin olanlar arasındaki 5'liden kimseye itirazım yok. Oğulcan'ı vs küçümsemeyin. Geçen sezonun en kötü transferi denilen Adem en iyi transferimiz oldu.

Fakat Okan varken ben tam 1 sezondur maça çıkmayan Volkan Babacan'a 4 ay için 3 yıllık sözleşme yapıp hem bonservis hem maaş verilmesinden son derece rahatsız olurum. Fakat hoca bu malı kesin alacak. Bize hiç bir katkı sağlamaz.
Semih'e karşı değilim Ahmet Çalık duracağına Semih dursun çok bir şey ifade etmiyor.
Emre Çolak denen zibidi mümkünse uzak dursun hatta TR'ye dönmesin bile...
Sinan Gümüş denedik olmadı farklı yollara saptı aynı yemeği tekrar önümüze getirmek çok saçma olacak. Kendisine kariyerinde başarılar dileriz.
Caner eğer uygun bir maliyete alabilirsek rotasyonda Sarachi ile birlikte güzel iş görür ama uygun maliyet olmalı. Yoksa rotasyonda Süleyman Luş'u oynatalım daha iyi...
Kenan ve Kaan şu an alınabilecek en iyi yerliler. Fakat Kaan sağ stoper ve bizim sağ stoperimiz Luyindama. O lanet sakatlık olmasaydı şimdi 20 milyon euro'ya İngiltere'ye satıp yerine 2.5 milyon euro'ya Kaan'ı alırdık efsane olurdu.

Yabancı olarak adı geçen doğru düzgün adam yok. Mensah var o da bonservisinden dolayı zaten büyük tartışma konusu olur.
Bize acil olarak yabancı sağlam bir CDM, dinamik bir CM ve hızlı bir kanat oyuncusu lazım. Olursa bir de Falcao'dan çıkarsak güzel bir forvet alalım.

Gidecekler aşağı yukarı belli gelecek yerlileri vs düşünerek şöyle bir liste yapalım;
Belhanda
Feghouli
Donk (Sözleşmesi bitti katkıları için teşekkür edip yollayalım. Gitsin bakalım 35 yaşında kim ona 1 milyon euro üstü maaş verecek görelim)
Babel
Maicon
Lemina (Sakatlık)
Seri (Aşı tutmadı bizim lige hiç uygun bir oyuncu değil sakatlığına rağmen Lemina kalsın ama bu kalmasın o derece ifrit oluyorum)
Mümkünse Falcao (Sakatlık ve maaştan ötürü)
Ozanwafor (Kiralık)
Sekidika (Kiralık veya 300-500 bin euro falan veren varsa satalım direkt)

Ömer Bayram (Sözleşmesi bitiyor bir sürü yerli kanat oyuncusu ile adımız geçiyor artık gerek yok)
Şener (Gitse de olur kalsa da hiç fark etmez mümkünse gitsin ama)
Ahmet Çalık (Alttan gelen güzel bir stoper nesli var artık bu yetenek fukarasına katlanmayalım)
Jimmy (Bundan da olmayacak gibi mümkünse çıkalım ama kalsa da fark etmez)
Yunus Akgün (Kanat rotasyonumuz yerli olarak güzel duruyor Ali Yavuz'da gelecek. Bunu 3 milyon euro civarı satabilirsek bu yoklukta güzel iş olur. Ceza varken elimiz rahatlar biraz)

Türkiye Ligi'nden herhangi bir stoperi milli takimda görme ihtimalimiz yok. Hepsi ayni bokun laciverti oldugundan cogu yabanci stoper kullaniyor.

Süper Lig'de ise Caner Osmanpasa, Göztepeli Alpaslan falan Semih'ten net 10 kat daha iyi stoper bu arada ama onlarin seviyesi de malum.

Milli takim veya türk pasaportuna sahip kaliteli stoperlere (stoper oynayabileceklere) bakalim:

1.Caglar Söyüncü
2.Merih Demiral
3.Kaan Ayhan
4.Ozan Kabak
5.Mert Cetin
6.Mert Müldür
7.Mahmut Tekdemir
8.Koray Günter
9.Eray Cömert
10.Ömer Toprak
11.Ravil Tagir
12.Ertugrul Ersoy
13.Fatih Aksoy vs.

- Çağlar, Merih, Ozan, Mert Ç ve Mert M. ekonomik olarak almanın imkansız olduğu adamlar. Bakın Zor demiyorum imkansız diyorum.
- K.Günter'i teneke bağlayıp gönderdik burdan
-R.Tagir için Altınordu 7.5 milyon dolar istiyordu.
-Ö.Toprak'ın kariyer gelişiminin Semih'ten ne farkı var bilmiyorum. O da son yıllarda hiçbir şey oynamıyor. Kaldı ki buraya getirsen Semih'ten 2 kat fazla maaş ister.
-Ertuğrul Ersoy'u Bursalılar bile yetersiz buluyordu artı bonservis vermen gerek
-M. Tekdermir, F. Aksoy zaten orta saha
-Eray Cömert'in bir tane 90 dakika maçını izlediğini sanmıyorum
-Caner Osmanpaşa'ya falan gülüyorum. En azından şampiyonluk maçlarının havasını bilen birisini Caner'e, M.Yumlu'ya falan 10 kere tercih ederim

Sorumu tekrar soruyorum. Bana Gs, Bjk, Başakşehir, Fb ve Trabzon'da oynayan Semih'ten bariz kaliteli ve tecrübeli 5 yerli stoper sayar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt