Işık Kaan, Ozonwafor, Emin hazır olmadan oynatırsan en büyük kötülüğü bu adamların kariyerlerine yaparsın. Mesela Işık Kaan'da ne gördün de oynamalı diyorsun? Mesela Emin'i 2 maç üst üste gördük. Maçların kaybedilmesine mal olan hatalar yaptı. Bu sene lige havluyu atmıştık da kimse bir şey demedi. Seneye kritik maçlarda yapsın o hataları yerden yere vurular.
Ozornwafor'a gelirsek İspanya 2. ligi'nde dahi oynayamayan bir adam için yabancı kontenjanını doldurmaktan daha abes bir davranış olamazdı herhalde
Bu arada Sinan demişken kontenjan durumundan dolayı 4 büyüklerin tamamının adamın peşinde olduğunu biliyorsundur sanırım. Ha keza Podolski 2 sene daha genç olsaydı havada kapışılırdı
Bu kafayla hareket edilse dunya üzerinde yeni oyuncu çıkmaz 20 sene ayni oyuncular oynardı.
İki sene önce Trabzonspor Uğurcan, yusuf, abdulkadirden ne gördüyse aynısını gordum(yetenek)
O hata yaptı bu hata yapsa diyorsun donk yerine bu adamlar oynasa ne değişir diyorum. Semih hata yapınca premium özelik emin yapinca basic mi olacaklar?
Ozan her maç hata yaptırdı şu forumda maç içi dışında kimse bu çocuğa yüklenmedi sosyal medyada keza aynı.
Kendimizi dev aynasında gormekten bikmadik.
Adalar 17 yaşındaki kaleci ve solbek ile takım kuruyor, defansta serbest kalsalar kimsenin yüzüne bakmayacağı oyuncular ile senden daha az gol yiyip senden daha fazla maç kazaniyor. Hala gelip onda ne gördün bu oynarsa şöyle olur diye çabaliyorsunuz.
Millet sumuk atigimis tsl 1.liginden bek alıyor bek 1 sene sonra yetsiriyor taima katıyor hayvan gibi topcu yapiyor biz hala o oynarsa.
Semih gelsin, Arda gelsin, oo Emre gelsin, Yasin gelsin, Burakta gelsin. Kimse şu ada genç bir şans verelim demesin. 3 ayda yeni oyuncu kazanamayip milletin 15 yasinda oynatmaya çalıştığı sahada oradan oraya gezen oyuncusu a 7 ay sonra talip olalım gelsin yedek oynar.
Daha kendi oyuncuna değerine şans vermeye korkuyorsun 3 senedir doğru top oynamamis, 6 ay serbest gezen oyuncular gelsin eskiden basariliydilar.
Madem gencler oynatmak risk, ne gördük neden oyuncuları alıp kiraya veriyoruz? Madem gözün kapalı takıma koyamiyorsun niye altyapı diye bir yatırımın var ?
Ozorn, emin, kaanda ne gördüm biliyor musun? Ota geldiğinde topa daha yakın rakip oyuncu varken topa çıkmak icin topa çıkıp aynı adamdan aynı şekilde 3 tane gol yedirdiklerini görmedim.
Ayni maçta her kornerde kendi kalesine 90a kafa attilarin görmedim.
Niye görmedim biliyor musun? 18 yaşında gözü kapalı defansa, 16 yaşında Avrupa kupasında oyuncu oynatirken, tek oynatacagin emin kaldiginda ona dedim ki arkanda taraftar var hocan var diyip son iki macta gol yeriz yha diye korkup değişiklik zamanı geldiginde Ahmet içeri emin sen otur görevini yetine getirdin demesini gördüm.
Yeterli umarım