Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Günay: Her gün bir sponsorla görüşme halindeyiz, önümüzdeki hafta bunları açıklayacağız.

O gelmesi, bu gelmesin. Yerli olarak kim gelsin peki? Seneye 3 tane oyuncu direk ilk 11 çıkacak. Bunların cezası var, sakatlığı var. 11 oynayabilecek en az 6-7 tane oyuncuya ihtiyaç var. Caner gelmesin, Semih gelmesin, Çolak gelmesin, kim gelsin?

Zeki Çelik var Lille'de oynuyor, onu alalım ister misiniz? Ya da Hakan diye bile eleman çıkmış Milan'da fena oynamıyor, 2 milyon dolar bonservis teklif edelim belki alırız. Çağlar'la Merih de fena alternatif değiller

Altyapı diyenlere ise gülüyorum. Altyapıların açık ara en iyisi Yunus'un hali ortada. Gol rekorlarını paramparça eden Sinan'ı teneke bağlayarak gönderdik. Hala altyapı romantizmi yapılıyor.

Beğenmediğiniz Semih'in ilk maçlarıyla E.Bayram'ın ilk maçları arasında bile dağlar kadar fark var
Semih ilk maclarinda Ozandan bile iyi bir goruntu Veriyordu Ozannin yaptigi hatalarin yanindan bile gecmemisti sonradan performansi dustu

Serhan Türk: "Belhanda ve Feghouli için teklif yok, daha önce de hiç teklif gelmedi. Yöneticilerle konuştuğumda, 'kim istiyor ki' dediler." (Tivibu Spor)

gerçekten de öyle kim alır ki bu maldonadoları
Yav Feghouli değil de bu Belhanda gerçekten sıkmaya başladı. Yemin ederim tekme tokat yollayacaksın. Feghouli uygun bir fiyata gider.

gittiği takımda iyi oynayıp sevilen maicon'u satamayanlar belhanda ve feghouli'yi hiç satamaz.

kadro kurabilirsek bedava bırakırız. kuramazsak oynayıp bizi tüketmeye devam ederler.

Ümit D**** Bülent K. *****Emre A****Hakan.Ü

********* Okan ******** Suat***********Ergün

*******************Tugay*************Hasan.Şaş

***************Arif***********Hakan**************
Şu kadro şimdi olsaydı yerli sınırı getirirler en fazla 3 yerli otnatabilirsin derlerdi yüksek ihtimal

-----------muslera(volkan vsss)---
gökhan--liyundama--kaan--caner
------------***-----*****----------
---******-----**********----******---
---------------falcao(diagne)---------

gönül ister hem falcao hem diagne en azınan birisi elden çıkarılıp sağlam bir forvet alınsın ama çok zor.
o boşluklara fark yaratacak adamları al bak keyfine.Çok rahat şampiyon olur bu kadro..

tabiki burada elden çıkarılacak oyuncular çok önemli..Zararınada olsa bazılarıyla kesinlikle yolları ayırmamaız gerekiyor.
herşeye rağmen leminayı ne olursa olsun bir sene daha kiralık tutmamız gerektiğini düşünüyorum.Her hangi bir sakatlıkda kenarda dursun.

her sene yaptığımız gibi öyle alternatif oyuncularla doldurmayacaksın kadroyu.Hatta direk 11 oyuncusu yani net oyuncu alacaksın..Bu beş oyuncuyu al zaten eldeki oyuncular otamatikman yedeğe düşecek.

Hepsini anladım da forumda Semih'ten bu kadar nefret edilmesinin sebebi nedir?

-Adam bizde oynadığı sürece şampiyon oldu, bazı şampiyonluklarda ciddi katkı verdi
-Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final yaptığımızda ilk 11'deydi
-Fena sayılmayacak bir para kazandırarak gitti
-En ufak bir saygısızlık yapmadı
-Çalık'tan iyi stoper olduğu konusunda herkes hemfikirdir

bu konuda nefret edilen semih değil Fatih terim....

savunma hattına 2 transfer yapsak yeter ve marcao ile luyi kalıyorsa 3lü oynamalıyız

kaan ve apindangoye alınsın hem elimizdeki ikiliyi zorlarlar seneye hem de onlar giderse gözümüz kapalı forma veririz

apindangoye şu ana kadar nasıl büyüklerin gündemine gelmedi şaşıyorum

aalanyalı velingtondan daha iyi

yanlışlıkla içerik gönderdim silemiyorum nasıl oluyor acaba :S düzenledim mecbur

Senin üslubundaki birisinin değil foruma insanlığa bir şey katacağına düşünmüyorum. Belli ki aldığın oksijen israf...

O değil de bahsettiği Semih'i Fatih Terim istiyor. Ama bu arkadaşta öyle bir bilgi birikimi ve donanım var ki kendinden bu kadar emin yazabiliyor. Muhtemelen lise çağlarındaki ergen ego patlamasını yaşıyor olmalı
Benim foruma neler kattığımı bilen bilir on senede. Üslubumu da hakedene hakettiği şekilde kullanma taraftarıyım. Benim aldığım oksijen israf ise Semih Kaya'yı isteyen yaşam formunun tükettiği oksijen ne mana taşıyor , forumdaki diğer arkadaşlar karar versin. Ergen ego patlaması ? Bu kadar argüman yoksunu savlar öne süren bir bireye , o lafta aşağılamak için kullandığın ergen yıllarımda bile bilezik gibi geçirirdim. Gelgelelim futboldan zerre anlayan herhangi bir birey zaten senin bomboş argümanlarını paçavraya çevirebilir. Hatta Semih'in ne kadar kötü bir stoper olduğunu bir maymuna dahi anlatıp anlamasını sağlayabilirim.

İlk çıktığı yılda gayet iyi performans göstermiş (Ujfalusi faktörü) fakat eksiklikleri bariz, savruk bir stoperdi. Kendisini geliştirmesini beklediğimiz devam yıllarında ise yerlerde sürünmek hariç hiç bir şey yapmadı. Gelişmeyi bırak geriye gitti. Hava hakimiyeti sıfır , en ufak fiziksel müdahalede yüzüstü yere kapaklanan bir vasata dönüştü. En son ``Yabancı sınırı 1 olsun ihihi`` diye konuşuyordu programlarda. Neden böyle düşünüyordu acaba ? Gittiği takıma ne verdi ? Galatasaray böyle adamlara kalmadı.

Gelelim Fatih Terim'e. Onun adını kullanıp salakça fikirlerinize yandaş toplamayı umuyorsanız yanılıyorsunuz. Dünyadaki bütün iyi hocaların yaptırdığı kötü transferler vardır. Fatih hocanın da vardır. Bu hocanın gözümdeki kıymetini değiştirmez. Kimse eleştirilemez değil , yanlış yaptığını düşündüğümüzde de eleştiririz. Onun Semih'i alması bunu iyi bir tercih yapmıyor tıpkı yaptırdığı diğer bir kaç kötü transfer gibi.

Nuri Şahin bonservisi elinde bir oyuncu ve bu sezon daha ismi geçmedi. Önümüzdeki sezon önlibero ihtiyacımızın ve yabancı sınırının olduğunu düşündüğümüzde iyi bir fırsat transferi olacağını düşünüyorum. Nuri Şahin vizyonlu ve dünya görüşü olan bir futbolcu, Terim'in saha içindeki sesi olabilir.
Ayrıca, Mensah ve Gökhan Töre'e takımımıza yararlı olabilir.
Acaba Fatih Terim Victor Ruiz'i bonservissiz alıp, 3'lü savunmaya mı (Luyindama-Victor Ruiz-Marcao) geçecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt