Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda tamam da Caner’i zerre sevmiyorum inşallah yalandır.

O gelmesi, bu gelmesin. Yerli olarak kim gelsin peki? Seneye 3 tane oyuncu direk ilk 11 çıkacak. Bunların cezası var, sakatlığı var. 11 oynayabilecek en az 6-7 tane oyuncuya ihtiyaç var. Caner gelmesin, Semih gelmesin, Çolak gelmesin, kim gelsin?

Zeki Çelik var Lille'de oynuyor, onu alalım ister misiniz? Ya da Hakan diye bile eleman çıkmış Milan'da fena oynamıyor, 2 milyon dolar bonservis teklif edelim belki alırız. Çağlar'la Merih de fena alternatif değiller

Altyapı diyenlere ise gülüyorum. Altyapıların açık ara en iyisi Yunus'un hali ortada. Gol rekorlarını paramparça eden Sinan'ı teneke bağlayarak gönderdik. Hala altyapı romantizmi yapılıyor.

Beğenmediğiniz Semih'in ilk maçlarıyla E.Bayram'ın ilk maçları arasında bile dağlar kadar fark var

Yoo altyapının en iyisi Yunus falan değil. Atalay ile Ozan Kabak’tı o jenerasyonun en iyisi Ozan parladı Atalay şans bulamıyor.

Son maçta 3'lü savunmaya dönmüşüz. Acaba gelecek sezon için böyle bir düşünce mi var. O takdirde bir miktar mantıklı olabilir Semih de 6. stoper olacak.

Üstünkörü takım kurdum eldekilerden.

Orta saha komple değişecek. Feghouli'yi satabilirsek kanat gelecek. Orta sahaya düzgün oyuncu almak için muhtemelen Savunmadan birini satacağız. Kısacası bu takım belki de epey değişecek ama dünkü tabloyu, beklerde Caner-Omar gibi tercihleri görünce kafamda 3-4-2-1 11'leri de kurmaya başladım açıkçası.

Ekran Resmi 2020-07-25 17.45.09.webp

ben de terim dışında iyi bir taktisyen hocanın elinde iş yapacağını düşündüğüm ve muhtemelen gelenler ile gidenleri ve de maddi durumu gözeterek kadro yapayım

öncelikle yabancı konusunda muslera luyindama ve marcao dışında tüm yabancıların gitmesi gerektiğini düşünsem de görünen o ki falcao ve saracchi de kalacak hatta bir ihtimal babel ve diagne de
kadromu bu ihtimale göre planlıyorum

arda, emre kılınç, kerem gibi isimler de geldi varsayıyorum

ilk transferim kaan ayhan, sonra appindangoye, sonra kenan karaman

sağ bek mevkisine de omar isimli arkadaş geldi diyoruz

asıl sorun da ortasaha oraya birilerini bulmak konusunda biraz düşünmem lazım ama bunlar dışında kuracağım kadro

muslera
kaan luyi marcao
omar trns trns saracchi
emre/arda
kenan falcao

yedekler: babacan, emin, apindangoye, adem, kerem, ömer, babel, diagne vs...

td: ulu tudor

bu takımda o orta ikili dominant ve fizikli admalar olursa rahatlıkla zirveye oynarız

kabul edelim ki terimin enkazı var elimizde ve başakşehir ile ts seneye de en büyük favori başlayacaklar çok sayıda oyuncu değiştirmezlerse

dolayısıyla yeniden yapılanmada bizi yukarı itecek aç ama çömez olmayan oyuncular şart

Benim foruma neler kattığımı bilen bilir on senede. Üslubumu da hakedene hakettiği şekilde kullanma taraftarıyım. Benim aldığım oksijen israf ise Semih Kaya'yı isteyen yaşam formunun tükettiği oksijen ne mana taşıyor , forumdaki diğer arkadaşlar karar versin. Ergen ego patlaması ? Bu kadar argüman yoksunu savlar öne süren bir bireye , o lafta aşağılamak için kullandığın ergen yıllarımda bile bilezik gibi geçirirdim. Gelgelelim futboldan zerre anlayan herhangi bir birey zaten senin bomboş argümanlarını paçavraya çevirebilir. Hatta Semih'in ne kadar kötü bir stoper olduğunu bir maymuna dahi anlatıp anlamasını sağlayabilirim.

İlk çıktığı yılda gayet iyi performans göstermiş (Ujfalusi faktörü) fakat eksiklikleri bariz, savruk bir stoperdi. Kendisini geliştirmesini beklediğimiz devam yıllarında ise yerlerde sürünmek hariç hiç bir şey yapmadı. Gelişmeyi bırak geriye gitti. Hava hakimiyeti sıfır , en ufak fiziksel müdahalede yüzüstü yere kapaklanan bir vasata dönüştü. En son ``Yabancı sınırı 1 olsun ihihi`` diye konuşuyordu programlarda. Neden böyle düşünüyordu acaba ? Gittiği takıma ne verdi ? Galatasaray böyle adamlara kalmadı.

Gelelim Fatih Terim'e. Onun adını kullanıp salakça fikirlerinize yandaş toplamayı umuyorsanız yanılıyorsunuz. Dünyadaki bütün iyi hocaların yaptırdığı kötü transferler vardır. Fatih hocanın da vardır. Bu hocanın gözümdeki kıymetini değiştirmez. Kimse eleştirilemez değil , yanlış yaptığını düşündüğümüzde de eleştiririz. Onun Semih'i alması bunu iyi bir tercih yapmıyor tıpkı yaptırdığı diğer bir kaç kötü transfer gibi.

Fikirlere katılmadığını belirtmek başka edepsiz tavırlarla aşağılayıcı cümleler kurup kıymeti kendinden menkul şahsını adam yerine koymak başka bir şeydir.

Tabi ki teknik direktörler de hatalı transferler yapabilir, eleştirilebilir ancak Galatasaray efsanesi bir adamın açıkça istediği bir transferi '' ıq yoksunluğuyla'' tanımlamak ancak senin gibi kişilik kanserlerine yakışan tavırlardır.

10 yıldır foruma kattıklarınla övünüp, hayatını Galatasaray'a adamış bir adamın istediği transferi senin tarzınla eleştirmek ancak senin gibi kısıtlı çaplarıyla klavye üzerinden ego masturbayonu yapan ergenlere yakışır.

Bu arada kastettiğim ergenlik yaşla değil karakterle ilgilidir. Kaç yaşına gelirsen gel, senin kişiliğine laf etmemiş, futbol muhabbeti yapan birisine o üslupla konuşursan reel hayatta bastırılmış duyguları olan, kendi ifade edemeyen bir klavye ergeni olduğu açıkça belli etmişsindir

Son düzenleme:
Uğurcan - Zeki Çelik- Merih- Çağlar - Sol bek (yok)- Okay - İrfan - Yazıcı - Cengiz - Akbaba - Burak 4-3-4

Bizim milli takım 11’i bu mudur şuan? ( Merak )

Ya hoca Emre Çolak’ı veto etti. Bu haberler dünkü maçtan sonra kasıtlı , rahat olun , görürsünüz Çolak Bjk’ye Kaya Kasımpaşa’ya gidecek.

O zaman Selçuk’ta emekli olmasın böyle saçmalık olur mu?

Arkadaş Selçuk'un yaşı kaç? Semih daha 91 doğumlu. Üst düzey maçlar oynamayı bilen ve elimizdeki Türk stoperlerden daha verimli oynayabilecek, rotasyonda değerlenedirilecek, Terim'le anlaşabilen birisi.

Bonservissiz ve makul yıllık ücrete gelecek. Bu transferi bu kadar dallandırıp budaklandıracak, eleştirecek ne var? Çalık duracağına Semih'İn durmasını tercih ederim. Belli ki hoca da öyle tercih etmiş.

Öyle bir eleştiriyorsunuz ki hoca sanki tandemi Semih'in üzerine kurgulayacakmış gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt