Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak canlı yayında Beşiktaş'ın ne kadar battığını açıklıyor

Açık konuşayım yazdıklarının hiçbirisinin Ozan dışında somut bir arguman içerdiğini düşünmüyorum. Altyapı fetişi yapmaktan başka bir şey değil bu söylediklerin. Ozan Kabak dediğiniz adam birkaç hata yaptı belki ama fizik gücü ve oyun kalitesiyle çıktığı hemen her maçta sahanın en iyisiydi. Emin, kalite anlamında Ozan'ın yarısı bile değil

Trabzon altyapısına girmiyorum. Çünkü ve Trabzon ve Altınordu altyapılarının bizim ve ülke genelinin altyapı organizasyonundan çok farklı olduğu bariz. Biz de altyapıda öyle bir yapılanmaya gidersek kendimizi onlarla kıyaslayabiliriz

Bizim altyapımıza gelecek olursak, geçiyorum bizde oynamasını son 5 yılda bizim altyapıdan kaç tane adam Süper Lig'de direk oynayabilmiş?

Sizin bu yazdığınız isimler gibi 10 larcası 2. hatta 3. liglerde futbol hayatlarını devam ediyor. Hani biz değerlendiremesek de diğer Süper Lig takımlarında oynasalar eyvallah. Çoğu 23-24 yaşında futbolu bırakıyor

Al sana Yunus Akgün işte . Altyapıların kralı değil mi bu adam. O kadar şans buldu ne yaptı?

Hele ki Ozornwafor ısrarını yabancı sınırı varken çok anlamsız buluyorum. İspanya 2. Ligi'nde oynamayan adamı sen al sahadaki 8 yabancıdan birisi yap
senin zihnyetinle orta noktada buluşma ihtimalimiz yok. Semihi falan savunuyorsun karşı argumana altyapı fetisistligi olarak bakıyorsunuz.
Kulüpte 15 tane yerli varken sahada oynayacak olan ve kalan 8 oyuncudan daha değerli olan konumdaki 3 yerli 3 + yedek oyuncu için semihi alip koyabiliyorsan zaten diyebilecek soz yok. Tsl'deki son 3 senede oynamış toplam 23 takim aptal bir biz akilliyiz oynadgi ligde toprakta topu ileriye atma oyunu üzerine kurulu sistemde yokmuş gibi davranilan oyuncuyu alıp sahadaki 3 yerliden biri yapacaksın.

Devam bu karalara.

Caner Erkin'in menajeri @BaturALTIPARMAK ile az önce konuştum.
'An itibariyle hiçbir kulüple anlaşmamız yoktur!' dedi.
@mehmetayan75

Söylemiştim , suyu bulandırıyorlar

Karakter anlayışın yaşlı birini dövmeye kalkışan genç sporcuyu arkadan gazlayıp , rahatça dövsün diye etrafındakileri uzaklaştıran biriyse doğru öyledir.
Insanlar her turlu hata yapar bu gayet normaldir ozellikle kendi ozel hayatlari onlari ilgilendirir. Ben sahayadali performansa bakarim

O maçlarda sahada olmak üst düzey maç oynamak olmuyor ama. O maçlarda sahada sırıtmamak o seviyeyi bilmek oluyor. Semih en son Başakşehir maçında oynadı Adebayor cirit atmadığı kaldı bi.

Valla Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdik. O bahsettiğim maçlarda sahadan alnının akıyla çıkan bir Galatasaray vardı. Demek ki o maöları da bir şekilde idare etmiş, havasını solumuş.

Emin bay
O maçlarda sahada olmak üst düzey maç oynamak olmuyor ama. O maçlarda sahada sırıtmamak o seviyeyi bilmek oluyor. Semih en son Başakşehir maçında oynadı Adebayor cirit atmadığı kaldı bi.

Valla geçen sene Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdik. O bahsetmiş olduğum üst düzey maçlarda da sahadan alnının akıyla çıkan bir Galatasaray vardı. Demek ki Semih de o maçlarda sırıtmadan işini yapmış.

Emin Bayram zaten yedek rotasyonunda kalacaktır. Tamam Semih gelmesin. Peki bonservis vermeden yerli stoper rotasyonuna kimi alalım mesela?

Insanlar her turlu hata yapar bu gayet normaldir ozellikle kendi ozel hayatlari onlari ilgilendirir. Ben sahayadali performansa bakarim

her türlü hata yapmak normal falan değildir. aktif sporcu olup 65 yaşındaki adamı dövsünler etraftakiler uzaklaşsın diyorsan sende şeref haysiyet insanlık vb yoktur

başım ağrıdı sinirden feghouli falcao diagne babel takımda kalıyomş allah belanızı sizin

ben olsam altyapıyı ve scout departmanını kökünden kapatırım. Yıllardır top oynamayan yerliler geliyorsa, demek ki bu departmanların hiçbir işlevi yok. Boşa para gitmesin
Aynen öyle atalaylar,eminler yerine ardalar,semihler oynayacaksa hiç gerek yok,trezeguet ve mensah kadar oynayacak ve giderken para kazandirabilecek adamlar bulunmuyorsa scout ekibine de hiç gerek yok..

Valla Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdik. O bahsettiğim maçlarda sahadan alnının akıyla çıkan bir Galatasaray vardı. Demek ki o maöları da bir şekilde idare etmiş, havasını solumuş.

Emin bay

Valla geçen sene Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdik. O bahsetmiş olduğum üst düzey maçlarda da sahadan alnının akıyla çıkan bir Galatasaray vardı. Demek ki Semih de o maçlarda sırıtmadan işini yapmış.

Emin Bayram zaten yedek rotasyonunda kalacaktır. Tamam Semih gelmesin. Peki bonservis vermeden yerli stoper rotasyonuna kimi alalım mesela?

Bonservis vermiyorsun diye her yerliyi alıcaksın yani :D Semih’in oynadığı hangi Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdin sen :D

Ee karakter diyordun? Niye saha içine girdin ki şimdi?
Karaktere falan bakma diyorum iste melo da karaktersiz almayalım deseydik suan 3 şampiyonluk eksiydi. En buyuk karaktersizlik tonla para alip sahada hicbir sey oynamamak hatta idmana cikmamaktir.

Burak Yılmaz: "Ben Muslera'yla, Drogba'yla, Sneijder'le oynadım. Bu oyuncuların hiç parayı sorun ettiğini görmedim. Ama sadece pandemi dönemi para alamayan yabancı oyuncular bizi bırakıp gitti. Onlara hiçbir şey olmuyor, Türk oyuncular hakkını savunduğunda kadro dışı kalıyor."

Bize yol yapiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt