Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dedikodulada göre

Volkan Babacan
Luyindama.. Maicon.. Marcao
Omar.. Seri.. Mensah.. Caner
Emre Kılınç.. Falcao.. Arda

Muslera
Semih.. Donk.. Emin
Linnes.. Çolak.. Taylan.. Saracchi
Oğulcan.. Diagne/Babel/Adem.. Kerem
Fena görünmüyor aslında. Falcao yerine Burak olsa daha iyi olur.

çocuk ağlamış yav

SON DAKIKA

NDAO'NUN FİYATI SORULDU
0x0-1-ligden-galatasaraya-surpriz-transfer-gorusmeler-basladi-1595661418226.webp

Galatasaray, Karagümrük forması giyen 23 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao'nun menajerini arayarak fiyat araştırması yaptı.

16 MAÇTA 3 GOL 3 ASİST
Karagümrük'e devre arasında gelen ve 17 maçta 3 gol 5 asistlik performansıyla fark yaratan Ndao için görüşmeler bir süre daha devam edecek.

TERİM'İN ONAYI BEKLENİYOR
Fatih hoca bu transfere onay verirse, genç oyuncuya ve kulübüne resmi teklif sunulacak.

*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***

Mbaye Diagne konusuda Caner Erkin transferi ile bağlantılı gündeme gelecektir. Caner maç başı en az 10 orta kesen bir bek. Ben kesinlikle 4-4-2 oynamamız ve Falcao-Diagne ikilisi kurmamız gerektiğini düşünüyorum.
Caner ve Arda, Falcao Diagne ikilisini asiste boğarlar. Bernard Mensah işi de Kayserinin düşmesiyle kesinleşti gibi.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Caner
Emre Kılınç Seri Mensah Arda
Falcao Diagne
PhotoCollage_20200725_223659479.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mbaye Diagne konusuda Caner Erkin transferi ile bağlantılı gündeme gelecektir. Caner maç başı en az 10 orta kesen bir bek. Ben kesinlikle 4-4-2 oynamamız ve Falcao-Diagne ikilisi kurmamız gerektiğini düşünüyorum.
Caner ve Arda, Falcao Diagne ikilisini asiste boğarlar. Bernard Mensah işi de Kayserinin düşmesiyle kesinleşti gibi.

Muslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Caner
Emre Kılınç Seri Mensah Arda
Falcao DiagneEkli dosyayı görüntüle 86646

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
442 de en az bir tane Santrafor Elmander varı çok koşan, pres yapan ve takıma yardım eden biri olmalı.

Takım bu ikili Tandemi zor kaldırır. Anca Belleharda-Mendy yaparsan belki...

Jesse diye bir oyuncu ya rastladım...tam bize gereken Hız...
Kekse alabilsek

Ozornwafor ve Sekidika'yı Kayseri'ye kiralarız muhtemelen,ptt 1.ligde geliştirsinler kendilerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt