Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.213
- 3.320
- 2.088
konuşmuş boş beleş yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll yaw ipneligine yapiyor.konuşmuş boş beleş yine
Sergen Yalçın: "Hayal kurmayalım. Artık o büyük paralar kalmadı. Öyle 2 milyon euro, 5 milyon euro, 7 milyon euro bonservis olamaz. Böyle bir şey olamaz. Yeni altyapı sistemi kuracağız. Zaten mevcut maaşları ödemekte zorlanıyoruz. Çünkü giriş yok." (beIN Sports)
sattığın kadar al cezası bunlarda da var mı ?
eğer varsa vida ve ljajic'i satabilirlerse bizden çok hareket alanı yaratırlar kendilerine.
yoktu galiba
konuşmuş boş beleş yine
isimleri alalım ?Trt de soylenenler dogruysa Terim hemen istifa etmeli Gelecekler kalacaklari duyunca bunadigini anladim
Seneye ve bundan sonraki senelerde Anadolu klüpleri bu kadar puan alamazlar. Mevcut yabancı sınırı lehlerine harikaydi. Yine yüksek puanlı şampiyonluklar gelir benceBiz şampiyon olana kadar 69 puanla şampiyon olan yoktu Türkiye Ligi tarihinde. Bizden sonra Başakşehir de 69 puanla şampiyon oldu. Puan baremi gittikçe daralıyor.
vidayi ne satmasi yahu adam serbest kalacak. ljajic'i de en fazla 2-4 arasına satarlar sergen yeni 9 tane transfer istiyor ellerindeki kanatlar kiralik.sattığın kadar al cezası bunlarda da var mı ?
eğer varsa vida ve ljajic'i satabilirlerse bizden çok hareket alanı yaratırlar kendilerine.
al bir vizyonsuz çöp dahaMustafa Yumluda yabancilara laf atiyor.

Emre colak arda semih kaya gelecekmis. Seri feghouli babel diagne kalacakmisisimleri alalım ?
Bu kadroyla ilk 6 hayal Babel ve o kel Arap orta sahadan geri dönmezEmre colak arda semih kaya gelecekmis. Seri feghouli babel diagne kalacakmis
lan biz ne ara 6. olduk.
tasak geçtiğimiz fenerle aramızda 3 puan varmış bilmiyordum ben.
rezillik
lanetli rakam 6