- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle deme emin hazir değil kese kalgidida olgunlasmasi gerekiyor.sonuc olarak bu sene bir tane genc oyuncuya hatiri sayilir bir süre vermedi, göstermelik 2-3 mac oynayanlari saymiyorum ve biz ligi 6.bitirip uefaya gidecek pozisyonda bile bitiremedik. sonra hala fatih hocanin genc oyunculara önem verdigini söylüyorsunuz. bu belhanda ve feghouli oynayacagina alt yapidan random 2 oyuncu oynasa zaten yine 6.bitirirdik. 34lük donku koyacagina emini oynatsa ne kaybederdik?
haamit tffde almancı kontenjanını doldurmak iç!n bulunuyor sanırım. Alt lig takımlarında kendini geliştirmek yerine hidayet gibi federasyon başkanı yaparlar diye bekliyor herhalde.
SLM...!Huysuz virjin izliyorum yine Allahim cok komikkk nescayfe yapacagim dondurmali tatlimi yapayim da bir once

mustafa yumlu temsiliMustafa Yumlu: "Bize yeteneksiz diyorlar. Yetenekli yabancı gelsin, başımın üstünde yeri var. Takıma katkı sağlasın, soyunma odasına kadar sırtımda taşırım. Ancak 1 ay maaş almayan adam maç günü tesiste yok. Sattı bizi! Biz aynısını yapsak hain ilan ediliriz."
Gece gece N.Ö 'in kulaklarını çınlatmama vesile olan 1 post
Kötü ben beğenmedimAnabelle 3 izliyommm,gelecek sezonun şampiyonu Galatasarayin taraftari iyi geceler