Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EdzNzU8WkBAwOEI

Ben kolay kolay yerli oyuncu begenmem ama bu cocukta potansiyel var. Hedefleri olan bir oyuncu, umarim Fatih hoca sans verir. Duz bir oyuncu degil, izledigim kadariyla hizli, teknik, adam gecebiliyor ve gol atabilen bir kanat oyuncusu. Gelecek sezonun surprizi olabilir, yeter ki hoca gercek bir sans versin.

Çocuğu bilmiyorum izlemedim ama Babel hıyarından bu çocuğa sıra gelmez.

Hoca çok üzdü bu sezon. Sanki Fatih Terim yerine başka biri vardı saha kenarında. Oyuna müdahalelerde hep geçti kaldı o yüzden son dk hep gol yedik. Devre arası toparlamıştı fakat covid sonrası yine aynı oldu.

tottiyi avatar yaptigim andan itibaren 90+ roma dalgasi var maclarda.2002de yemisiz ya son dklarda...roma macinda hani...antalya sondkda atti bize,alanyada sondkda atti 🤣 böyle olacagini tahmin etmistim😐

Çocuğu bilmiyorum izlemedim ama Babel hıyarından bu çocuğa sıra gelmez.

Hoca çok üzdü bu sezon. Sanki Fatih Terim yerine başka biri vardı saha kenarında. Oyuna müdahalelerde hep geçti kaldı o yüzden son dk hep gol yedik. Devre arası toparlamıştı fakat covid sonrası yine aynı oldu.
Babel'i yine kanatta oynatirsa gecen sezondan ders cikarmadi o zaman.

Oyun tarzi bize uygun degil. Takimda kalirsa 2. forvet olarak kalabilir ama kanatta kesinlikle oynamamali.

Taner Karaman: "Süper Lig önümüzdeki sezon 21 takımla oynanabilir."

temenni mi
bilgi mi
üfürük mü

Babel'i yine kanatta oynatirsa gecen sezondan ders cikarmadi o zaman.

Oyun tarzi bize uygun degil. Takimda kalirsa 2. forvet olarak kalabilir ama kanatta kesinlikle oynamamali.

Falcao yokken forvette oynadı kırmızı kafasına tükürdüğüm. Bitirdi bizi yaa...

Bir şekilde kurtulmamız lazım ama adamın elinde kapı gibi 2 yıllık sözleşme 5 milyon euro garanti para var.

Mensah'ı kadrolara yazmaya başlayın yavaştan

Yeni sezondan en umutlu olan benim ha 🤗 e bi bildigim var🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt