- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
bune inek fotosu atmıssın ruyadamısınAy aya ayyayyayayayayyayayay![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bune inek fotosu atmıssın ruyadamısınAy aya ayyayyayayayayyayayay![]()
![]()
Ben kolay kolay yerli oyuncu begenmem ama bu cocukta potansiyel var. Hedefleri olan bir oyuncu, umarim Fatih hoca sans verir. Duz bir oyuncu degil, izledigim kadariyla hizli, teknik, adam gecebiliyor ve gol atabilen bir kanat oyuncusu. Gelecek sezonun surprizi olabilir, yeter ki hoca gercek bir sans versin.
Sevyom ben butun smileyleribune inek fotosu atmıssın ruyadamısın
Babel'i yine kanatta oynatirsa gecen sezondan ders cikarmadi o zaman.Çocuğu bilmiyorum izlemedim ama Babel hıyarından bu çocuğa sıra gelmez.
Hoca çok üzdü bu sezon. Sanki Fatih Terim yerine başka biri vardı saha kenarında. Oyuna müdahalelerde hep geçti kaldı o yüzden son dk hep gol yedik. Devre arası toparlamıştı fakat covid sonrası yine aynı oldu.
bune inek fotosu atmıssın ruyadamısın
Cok tatlis de mi sevgili reco agabey
Babel'i yine kanatta oynatirsa gecen sezondan ders cikarmadi o zaman.
Oyun tarzi bize uygun degil. Takimda kalirsa 2. forvet olarak kalabilir ama kanatta kesinlikle oynamamali.
Ben trolluk ne demek onu bilmiyorum,ben smileyleri sevyorum @Hayri Cund abi cengiz abiye kizar misin lutfen.ben pikachu da koyuyorum bazenForumdaki trol sayısı çok arttı bi önlem alacak mısınız recep bey?
bu gercekTaner Karaman: "Süper Lig önümüzdeki sezon 21 takımla oynanabilir."
temenni mi
bilgi mi
üfürük mü
Evet onlemlerı aldıkForumdaki trol sayısı çok arttı bi önlem alacak mısınız recep bey?