- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Ee müthiş bir ikili performans sergilediler. Resitalin devam etmesini istemez misiniz ?
Kronik sakatAjans1905: Hem Lemina hem Seri kalacak gibi
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee müthiş bir ikili performans sergilediler. Resitalin devam etmesini istemez misiniz ?
Kronik sakatAjans1905: Hem Lemina hem Seri kalacak gibi
![]()
Ajans1905: Hem Lemina hem Seri kalacak gibi
![]()

Linnes 1.4 milyon euro (16 maç, 0 gol, 0 asist)
N’Zonzi 3.2 milyon euro (15 maç, 0 gol, 1 asist)
Feghouli 4.2 milyon euro (40 maç, 7 gol, 6 asist)
Belhanda 3.3 milyon euro (33 maç, 4’ü penaltı 7 gol, 3 asist)
Andone 2.2 milyon euro (15 maç)
Falcao 6 milyon euro (gerek bile duymadım)
Bu sene verim alamadığımız, ama parasını da seve seve yatırdığımız yabancı oyuncularımız. Toplam maliyeti TL’ye çevirince: 150.000.000 TL
Şimdi yerli futbolculara gelelim. Her maç skor ne olursa olsun küfür yiyen, bu sene az çok faydalı olmuş yerli futbolcularımız.
Ömer Bayram 400 bin euro (39 maç, 1 gol, 13 asist)
Adem Büyük 900 bin euro (34 maç, 11 gol, 1 asist)
Taylan Antalyalı 300 bin euro (23 maç, 2 gol, 5 asist)
Okan Kocuk 250 bin euro
Kulübün evlatları eğer bu takıma, yazdığım yabancı futbolculardan fazla katkı sağlamasın, ben bu forumu bırakırım.
Gercek soyismim bu ama cogu kisi gercek ismini kullanmiyor umarim basima bir is gelmezSoyadin gercekten Malkoc.mu adminler bi yapti yoksa?
Bir de şöyle düşün. Adam çok yaşlı, bizim takım zaten iyi çalışmıyor o yüzden fizik olarak iyice düşecek. Ayrıca mandzukicin faydalı olması için etrafında skorer oyuncular olması lazım ama bizde o da yok biz hep gol yükünü çeken forvetlerle oynuyoruz.Evet Mandzukic belli yaşa gelmiş ve Arabistan ligine kadar düşmüş, lakin
- Bedavaya Gelecek (1+1 yaparsın, bir sene sonra şutlarsin)
- Bu tarz güçlü, fizikli ve mücadeleci Pivotlar TR ligin Bug'ı - iş yaparlar.
Bir senelik (hele tek kulvar TR ligi) bize katkısı olur... Fırsat transferi.
Tabiki Mandzukic Bey de fazla maaş istemicek...yoksa başka.kapiya.
*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***
Sevilla, fiorentina, West ham, marseille, Aston villa, Newcastle, gun yuzu gormesinler, seref yoksunlaribu fiorentina illa her yıl karşımıza çıkar bi transferde.sevilla da öyle
Baristilar ve toparlandiMaicon kariyi boynuzladiktan sonra bir daha toparlayamadi iflah olmaz artik
Anlamiyorum ya, Bjk de zaten 7 milyon teklif etmis. 900 bin euro yaparBeşiktaş'la maaş konusunda anlaşamayan tecrübeli sağ bek, 800 bin Euro ücret ve bonuslar karşılığında eski takımı Fenerbahçe'ye "Evet" dedi.
Bunlar icin yedek stoper dahi satmamLemina
Seri Mensah
orta sahasi düşünülüyor besbelli. stoperlerden birini satacaklar sanirim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben deBunlar icin yedek stoper dahi satmam