Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------------Beto-----------------------
---------Luyindama---Maicon---Marcao---------
Omar--------------------------------------Saracchi
--------------Aytac---------Mensah---------------
Samuel Kalu--------Arda Turan-------Emre Kilinc
-----------------------Falcao-----------------------

Boyle bir 'mutevazi' kadro bizi bekliyor olabilir.
maiconu oynayana kadar gider emini oynatımı daha iyi. Ayrıca maicon eğer araplar almıyorsa bu herifte alacağın maximum para 3 milyon euro alırsın çiçeğini gidersin besiktasa hacılar sizin defansa ihtiyacınız var bizim drukhan gibi bir oyuncuya maaş verememe durumunuz var eyvallah bizim de elimiz bağlı bu adamı isteyen yok 2.5 milyon euro maaş vecegine yarısını biz verelim bunun karşılığında sizde dorukhanin bonservisini bize verin. İstiyorsanız seneye +1-2 bonus koyalım falan filan. Olmadı mi gidersin ali başkan su düşmanlığı bırakalım ortak bir şekilde yok oluyoruz maicon gibisini bulamazsınız x oyuncuyla takaslayalim gibi gibi.
Yine olmadı göksel başkan dersin yani illaki birinden çıkarırız.

Renktaş burada bazı şeyleri anlamaya çalışıp kafanı yorma

Misal aylarca Falcao nöbeti tutuldu,yönetime ve teknik heyete baskı yapıldı gelsin diye.Bu adamı kim aldı diyenler var ;D

Bu taraftar profili birde genç hoca gelsin Ferguson olsun istiyor :crushed:

Takımı full genç potansiyelli adamlarla doldursak atıyorum 8.ci olsak o potansiyelli adamları önemsemezler burası GS burada başarı lazım der biletini keserler..
bazılarının nedense artik bilmiyoruz mesala hakan düz ve murat saylak hocaya olan nefreti Galatasaraya olan sevgisinden büyükmüş gibi geliyor bana

8 Yabancı genelde şu şekil olur:
Muslera veya Beto
Omar
Luyindama
Saracchi
Falcao veya Diagne
Sağ Kanat Transferi
Önlibero Transferi x1
Önlibero Transferi x2

Yerlilerden garantisi
Kaan
Arda
Emre Kılınç

Sıkıntı olursa Caner oynar

Düşünce bumu acaba

Muslera veya Beto
Omar
Luyindama
Saracchi
Falcao veya Diagne
Sağ Kanat Transferi
Önlibero Transferi x1
Önlibero Transferi x2

Yerlilerden garantisi
Kaan
Arda
Emre Kılınç

Düşünce bumu acaba
arda devre arasina kadar minumum ilk 11 oynamaz

Muslera veya Beto
Omar
Luyindama
Saracchi
Falcao veya Diagne
Sağ Kanat Transferi
Önlibero Transferi x1
Önlibero Transferi x2

Yerlilerden garantisi
Kaan
Arda
Emre Kılınç

Düşünce bumu acaba

Arda’dan ilk 11 olmaz 30 dk dan sonra yerlerde sürünür,

Ayrıca Caner saracchiyi donunda sallar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ljung u isteyen arkadaşlar adam bu sezon ligin en iyi kalecilerinden biriydi..Biz 6 ayliğina kaleci ariyoruz Ljung o şartlarda bize kesinlikle gelmez uzun süreli mukavele ister

Beto’yu çok abartmamak lazım adam 6 ay oynayıp çekilecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olur mu öyle şey ya? Bonservissiz Lung var mesela! Sonuçta biz Galatasaray’ız, bizim Lung’a yapacağımız 1 yıllık teklifi gözü kapalı kabul eder, öyle 3 yıllık sözleşme felan da istemez, 1 yeterli, Galatasaray bu sonuçta! Diğer takımların ilgisine de odaklanmaz! Çocukluk aşkıymış Galatasaray, Hagi’den dolayı.

Romanya milli takımı da umrunda değil. Muslera gelsin ben 30 yaşımla yine yedekte, Muslera’nın sakatlanmasını beklerim diyormuş hatta!

Ulan uyanın be. Bizim için Galatasaray çocukluk aşkı. Ama elin Romanyalısı, Galatasaray’ın 1 yıllık teklifini kabul eder mi hiç? 3 senelik sözleşme istemez mi? Iyi kalecilik yapmışken, yıllık ücretim 1.5 milyon euro olsun istemez mi?

Bu adamın menajeri salak mı mesela? Bir akıllı olan Galatasaray taraftarı mı? Diğer takımların yöneticileri TV izlemiyor mu? Lung’un başarılı performansını izleyip, menajeriyle irtibata geçmiyor mu?

‘Galatasaray teklif yapsın aynı akşam kabul eder sonuçta Kayserispor’un kalecisi’ mantığından vazgeçin.

Lung gram umursamıyordur Galatasaray’ı. Gelen teklife bakar. 3 yıllık sözleşme ister. 1 senelik sözleşme imzalayıp, Muslera dönünce yedek beklemek istemez. Az kafanızı kullanın adamı yormayın.

Bu işler FM’e benzemez. Zor artık transfer yapmak. 81742 kulüp ilgileniyor bonservissiz futbolcuyla.

seçenekler volkan ve beto ise seçim yapmayalım.

okan devam etsin. çok hata yaparsa taraftar tarafından linç edilir rüştü gibi. ;D

Bunu hep diyorlarda, ama bu taktiki türkiyedeki bir büyük kulüp denedimi? Düsük bütceyle sezona girersek, zaten bu seneki gibi baski ve beklentide olmaz. Sene basinda sözde biz son senelerin en iyi ve genis kadrosuyla sezona girmedik mi? Sezon baslamadan sampiyon ilan edenler vardi bizi.

Gelen yönetimlerin hiçbirinde o cesaret yok çünkü

Ayrıca bildiğin üzere menajerler üzerinden tuhaf işler dönüyor.O yüzden genç oyunculara yönelen yönetim görmedim pek TR'de

Büyük takımları geçtim Anadolu kulüpleri bile o olayı denemiyor

Şahsen denense ben sabrederim ama sabır işinde bizim taraftara fazla güvenme derim.

Rijkaard ilk geldiğinde sabır yeminleri ediliyordu o sabır max 1 yıl sürdü..

Evet sosyal medya Digneyi sattirmadigi gibi Maiconuda satyirmayacak anlasildi.Adamlar bonservis vermiyor ne yapacan al o zaman kullan bizde yabanci siniri var mi diyecek.Geri cagrilacak tekliflere bakilacak gerekirse Takimda kalacak .Yemin ederim taraftarimiz sirf zarar sirf .

Olur mu öyle şey ya? Bonservissiz Lung var mesela! Sonuçta biz Galatasaray’ız, bizim Lung’a yapacağımız 1 yıllık teklifi gözü kapalı kabul eder, öyle 3 yıllık sözleşme felan da istemez, 1 yeterli, Galatasaray bu sonuçta! Diğer takımların ilgisine de odaklanmaz! Çocukluk aşkıymış Galatasaray, Hagi’den dolayı.

Romanya milli takımı da umrunda değil. Muslera gelsin ben 30 yaşımla yine yedekte, Muslera’nın sakatlanmasını beklerim diyormuş hatta!

Ulan uyanın be. Bizim için Galatasaray çocukluk aşkı. Ama elin Romanyalısı, Galatasaray’ın 1 yıllık teklifini kabul eder mi hiç? 3 senelik sözleşme istemez mi? Iyi kalecilik yapmışken, yıllık ücretim 1.5 milyon euro olsun istemez mi?

Bu adamın menajeri salak mı mesela? Bir akıllı olan Galatasaray taraftarı mı? Diğer takımların yöneticileri TV izlemiyor mu? Lung’un başarılı performansını izleyip, menajeriyle irtibata geçmiyor mu?

‘Galatasaray teklif yapsın aynı akşam kabul eder sonuçta Kayserispor’un kalecisi’ mantığından vazgeçin.

Lung gram umursamıyordur Galatasaray’ı. Gelen teklife bakar. 3 yıllık sözleşme ister. 1 senelik sözleşme imzalayıp, Muslera dönünce yedek beklemek istemez. Az kafanızı kullanın adamı yormayın.

Bu işler FM’e benzemez. Zor artık transfer yapmak. 81742 kulüp ilgileniyor bonservissiz futbolcuyla.

Birde imza parası diye bir şey çıkardılar + menajer parası var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt