Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene biz de istiyoduk.Katar'a gitmiş..
Beşiktaş, Al Rayyan forması giyen Yohan Boli için Katar ekibine kiralama teklifi yaptı!
Al Rayyan, kiralama teklifine sıcak! Boli de Beşiktaş forması giymeyi istiyor. (TransferWeb)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 12 Ağustos tarihine kadar transferlerin bitirilmesini istedi.
istediği transferler arda,semih,emre çolak,caner,emre kılınç ve keremden ibaretse bitebilir çöpleri bitirme konusunda hızlıyızdır (kılınç,kerem hariç)

Tekrar soruyorum: Semih Kaya, Emre Ç ve Arda Turan'ı en son hangi maçta izlediniz?
semih deyince aklımda tek bir maç var oda bienvenunun geriden gelip bu kazmaya dokunduğunda yere düşüp o kazmaya bile gol attırdığı febe maçı geliyor aklıma bir tek.Emre ise semih ne kadar kazmaysa buda o kadar vitaminsiz güçsüz..Herif bence oldukça yumuşak bir lig olan ispanyada bile tutunamıyan karı kız meraklısı herifin teki

Falcao'nun eşi Lorelei Taron: "Türkiye'ye gittikçe daha çok aşık olmaya başladım."

Canım yengem kalacaksınız
IMG_-vxv034.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tekrar soruyorum: Semih Kaya, Emre Ç ve Arda Turan'ı en son hangi maçta izlediniz?
Transfermarktten isimlerini bulduğun topçuların konularını scouting adı altında foruma açıp konu kirliliği yaratan birine göre fazla iddialısın.

Hala EPLden bahsettiğin tarzda forvet önerini de göremedim

Her şeye bok atmaktan; Ts gibi takımları yalayıp yalayıp herifler göt olduğunda da Ts leş yeaa diyebilen tutarsızlıkta mesajlar atmaktan gocunmadığın için normal gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt