Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera(Yerli kaleci)
Omar- Luyindama- Wout Faes- Saracchi(Yerli sınır yüzünden bazen Caner yada Umut Meraş)
Kaan Ayhan- Seri
Emre Kılınç Mensah(Akbaba)- Lovric(Bukari)
Falcao(Diagne giderlerse-X)
Böyle bir kadro gayet iyi olur gibi.

gündemdeki isimler tam fazia ligde ortalama düzeyde oynayan herkese salça oluyoruz anlaşılan daha berbat bir sene bizi bekliyor,gelecek isimler çöp olacağından luyindama kalsın isterim gidecekse marcao gitsin sevdiğimiz bir adam takımda olsun en azından..

9 yıldır spor yapıyorum, bir futbolcunun üst vücudu çok çalışması her açıdan zarar. Kişisel gelişim koçu şart bizim takımdakilere...

IMG_6500.webp

Kollarına bebek yağı sürdükçe sıkıntı yok

yaklasık 10 senedir bu forumdayım.en cok istediğim transferler selcuk inan,sneijder,drogba,bruma,burak olmustu.bunları aldık.solbek taiwo,stoper glik,gudietti,dembele,johansen,delaney,nani,stoper acerbi,hoillet vs bunları istedim galiba bi de
Bi aralar patoyu cok istemistin reis, iyi hatirliyorum

Mustafa kapıya bir sürü laf ettik ama haklı adam emre çolak gelip oyanaycak Atalay Mustafa yedekte bile olamayacak emre Semih arda gelecekse bütün gençler gitsin kurtarsın kendini

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa kapı oynayamam diye ayrılmadı bence. Gelişimim için yurt dışı mantıklı diye ayrıldı ki haklı. Bizim esas sorunumuz o kadar yetenekli genci nasıl oluyorda 3-4 yılda az da olsa geliştiremiyoruz.ör:g.güney,Atalay,Birhan
Sadece oynamıyor diye gelişmiyor demek saçma adamlar hiç fiziki açıdan gelişmeye çalışmıyor.(çalışanda ozan gibi hemen gidiyor)

Mustafa kapıya bir sürü laf ettik ama haklı adam emre çolak gelip oyanaycak Atalay Mustafa yedekte bile olamayacak emre Semih arda gelecekse bütün gençler gitsin kurtarsın kendini

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an ben bir genç oyuncu olsam bizde oynamak istemezdim. Ozan Kabak oynatacak kimse kalmayınca forma şansı buldu. Keza Emin Bayram da öyle. "Hadi şu çocuğu bir deneyeyim" diyerek önde olduğumuz maçların son dakikalarında dahil oynatılan kaç oyuncu vardı bu dönem?

Tabii şöyle bir durum da var. Son 1-2 yıldır trabzonspor'un çıkarttığı oyuncuları saymazsak, alt yapıdan çıkardığı genç oyuncuları oynatan kimse yok ne yazık ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt