- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
Niko kovac onyekuruyu kamp kadrosuna almamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda Chelsea, Tammy Abraham'i bir alt lige kiralamadan önce müthis oyuncu dedigimi hatirliyorum. Bizim kovalamamiz gereken böyle büyük takimlarin fizikli genc oyunculari. Tabi Avrupa liglerinde esamemiz okunmadigi icin kolay kolay en iyilerini vermezler, daha alt kademe oyuncularini verirler. Andone fizik gücüyle oynayan bir oyuncu olmadigi icin tutmadi. Keza Sturridge ve Welbeck ( bonservissizdi) bunlarinda tutmayacagi-tutmadigi belli. Bu sene EPL takip edemedim.Transfermarktten isimlerini bulduğun topçuların konularını scouting adı altında foruma açıp konu kirliliği yaratan birine göre fazla iddialısın.
Hala EPLden bahsettiğin tarzda forvet önerini de göremedim
Her şeye bok atmaktan; Ts gibi takımları yalayıp yalayıp herifler göt olduğunda da Ts leş yeaa diyebilen tutarsızlıkta mesajlar atmaktan gocunmadığın için normal gerçi.
Ben 8 10 arasi saniyordum, adam 6 numara ciktiÇok farklı oyuncu olduğu söyleniyor.
Oyun görüşü , iki ayağını kullanabilmesi avantajı.
Yakın temastan kaçıyormuş ama.
it ogullari hem oyuncuyu cagiriyor sonra kampa bile almiyor. Normalde Onyekuru bunlari FIFA'ya sikayet etmeli. Hem oyuncuyu kandirip transfer ediyorlar, sonra zorla bir yerlere kiralayip zorla geri cagiriyorlar ve oyntamiyorlar. Bir sürü gencin futbol hayatini böyle böyle bitirmislerdir.Niko kovac onyekuruyu kamp kadrosuna almamış.
Niko kovac onyekuruyu kamp kadrosuna almamış.
sıktı artık gerek yok benceHaydaaa 3. Onyekuru dönemi h.o.
Tammy Abraham ne alaka, niye sana değil de Lampard'a kiraladılar acaba?Forumda Chelsea, Tammy Abraham'i bir alt lige kiralamadan önce müthis oyuncu dedigimi hatirliyorum. Bizim kovalamamiz gereken böyle büyük takimlarin fizikli genc oyunculari. Tabi Avrupa liglerinde esamemiz okunmadigi icin kolay kolay en iyilerini vermezler, daha alt kademe oyuncularini verirler. Andone fizik gücüyle oynayan bir oyuncu olmadigi icin tutmadi. Keza Sturridge ve Welbeck ( bonservissizdi) bunlarinda tutmayacagi-tutmadigi belli. Bu sene EPL takip edemedim.
Bu arada TFF 2. veya 3.liglerde fazla süre alan tüm genclerin kontratlarina baktim. Hepsiyle ilgili transfer haberi var. Olmayanlar daha üst liglerdeki ekiplerden kiralik gidenler --> Transfermarkt'a bakarak transfer yapsan Semihlerden daha iyisini alirsin.
Bunlar iyi pazarlama yapıyor.
sıktı artık gerek yok bence
o da bizim beceriksizliğimiz yine kötü gidersek yine iş yapamaz alıcısı azalır bu riske girmez bence onyekuruDüzgün orta saha ve forvetli takımda tekrar görmek isterim şahsen. Gerçi transferde geçen isimleri okudukça içim kararıyor

Oyuncularimiza gelen teklifler toplam 200 milyondan daha fazla diyor. Osimhen, Gabriel, Ikone, Soumare, Renato Sanches ve Zeki icin cok sayida teklif gelmistir.Bunlar iyi pazarlama yapıyor.
Renato'ya 70 veren maldır.
Çağıran kovac değil eski TD dü kovulalı çok olmadı. Bu nedenle isyan gereksiz, aslında yanlış yapan onyekuru.it ogullari hem oyuncuyu cagiriyor sonra kampa bile almiyor. Normalde Onyekuru bunlari FIFA'ya sikayet etmeli. Hem oyuncuyu kandirip transfer ediyorlar, sonra zorla bir yerlere kiralayip zorla geri cagiriyorlar ve oyntamiyorlar. Bir sürü gencin futbol hayatini böyle böyle bitirmislerdir.
Oyuncularimiza gelen teklifler toplam 200 milyondan daha fazla diyor. Osimhen, Gabriel, Ikone, Soumare, Renato Sanches ve Zeki icin cok sayida teklif gelmistir.
Adamlar oyuncu pazarlamayi cok iyi biliyor + dogru transfer yapiyorlar. Osimhen 60m+20m bonus karsiliginda Napoli'ye satmak uzereler ve yerini Jonathan David ile doldurmak istiyorlar. Sezon basinda Leao'yu 23 milyona Milan'a sattilar yerine Osimhen'i 14 milyona aldilar. Osimhen'in oynadigi ilk maclarindan sonra demistim yetenekli oyuncu iyi yerlere gelecek diye, sasirtmadi.
David çok iyi transfer olacak hakkaten, Gent de beleşe almıştı sanırım; onlar için de iyi olacak.Oyuncularimiza gelen teklifler toplam 200 milyondan daha fazla diyor. Osimhen, Gabriel, Ikone, Soumare, Renato Sanches ve Zeki icin cok sayida teklif gelmistir.
Adamlar oyuncu pazarlamayi cok iyi biliyor + dogru transfer yapiyorlar. Osimhen 60m+20m bonus karsiliginda Napoli'ye satmak uzereler ve yerini Jonathan David ile doldurmak istiyorlar. Sezon basinda Leao'yu 23 milyona Milan'a sattilar yerine Osimhen'i 14 milyona aldilar. Osimhen'in oynadigi ilk maclarindan sonra demistim yetenekli oyuncu iyi yerlere gelecek diye, sasirtmadi.