Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağıran kovac değil eski TD dü kovulalı çok olmadı. Bu nedenle isyan gereksiz, aslında yanlış yapan onyekuru.
Artık kanata 1.5-2 milyona oyuncu kiralayacağımıza 3-4 milyona Bukari, Lovriç gibi oyuncuları bonservisiyle almalıyız bence sonuçta Onyekuru yıllık 1.5 alır ama bu oyuncular yıllık 700'e falan oynar.

Beinsport daki habere bakın: Falcao nun her golü 4 milyon tl imiş. Gel gör ki 23 maçta 7 gol 8 asist yapan, yıllığı 7 milyonu bulan ve takımı bırakıp kaçan Max kruse nin adını anmazlar..

Guzel kadro galiba
Bu aklıma gelen, araştırıp falan isim toplasam daha iyisi de olur. Lakin biz y.k. adamlar almaya devam edeceğiz.

Millet Kanada'dan beleşe topladığı adamları kral yapıyor biz yılda 10 m euro gömdüğümüz adamlardan cacık yapıyoruz.

Forma fiyatlarına yönetim değil Nike karar veriyor diye biliyorum.

tamam da nike mi diyor bizimkilere kaliteli mallari satisa cikarmayalim diye
ben bu sezon mac formasi bulamadim alacaktim ama hicbir yerde yoktu
kalitesiz mal da almam kimse kusura bakmasin yani
sonucta giymek icin aliyorum ben bunu

Oyuncularimiza gelen teklifler toplam 200 milyondan daha fazla diyor. Osimhen, Gabriel, Ikone, Soumare, Renato Sanches ve Zeki icin cok sayida teklif gelmistir.

Adamlar oyuncu pazarlamayi cok iyi biliyor + dogru transfer yapiyorlar. Osimhen 60m+20m bonus karsiliginda Napoli'ye satmak uzereler ve yerini Jonathan David ile doldurmak istiyorlar. Sezon basinda Leao'yu 23 milyona Milan'a sattilar yerine Osimhen'i 14 milyona aldilar. Osimhen'in oynadigi ilk maclarindan sonra demistim yetenekli oyuncu iyi yerlere gelecek diye, sasirtmadi.
Herifler bizim diagne'ye verdiğimiz paraya Osimhem'i alıp şimdi 80 milyona satacaklar.

Aynısını biz yapacaktık.
Bence bunu yapmak şampiyonluktan bile önemli.
Asıl amaç bu olmalı.
Her sene piyasaya 2 tane üst düzey oyuncu satmak asıl hedef olmalı.
Zaten sonrasında başarı kendi kendine gelir

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

darren bent diye bir forvet izlemistim aston villada
acaba falkao yerine düsünebilir miyiz

tamam da nike mi diyor bizimkilere kaliteli mallari satisa cikarmayalim diye
ben bu sezon mac formasi bulamadim alacaktim ama hicbir yerde yoktu
kalitesiz mal da almam kimse kusura bakmasin yani
sonucta giymek icin aliyorum ben bunu
O formaların fiyatı çok fazla o yüzden sayılı satılıyor diye biliyorum.

Herifler bizim diagne'ye verdiğimiz paraya Osimhem'i alıp şimdi 80 milyona satacaklar.

Aynısını biz yapacaktık.
Bence bunu yapmak şampiyonluktan bile önemli.
Asıl amaç bu olmalı.
Her sene piyasaya 2 tane üst düzey oyuncu satmak asıl hedef olmalı.
Zaten sonrasında başarı kendi kendine gelir

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Diagne gecen sezon 30 gol atarak hem ligin gol krali oldu hem de ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu + sampiyonlukta payi var.

Simdi bu oyuncuyu sen satamiyorsan Fatih hoca mi suclu yoksa oyuncu satmayi beceremeyen yonetim mi? Bu istatistigi atiyorum PSV, Genk veya Porto takimlarindan birinde yapsa en az 20 milyona satarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt