Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.891
- 2.154
- 813
adamlar geçen seneye göre daha az ödemişler 1884 ten 1835 e düşürmüşler bana neden yüzde 40 zamlı teklif yaptnız o zamangecen sezona göre 50 milyon TL az kazanmisiz
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar geçen seneye göre daha az ödemişler 1884 ten 1835 e düşürmüşler bana neden yüzde 40 zamlı teklif yaptnız o zamangecen sezona göre 50 milyon TL az kazanmisiz
![]()
bence 3 büyük payı olmalı ben küme düşenden sadece 2 kat fazla kazanmışım acaba beine kaç kat digitürk sattırdımOnemli olan cl zaten
Bu sistem de sacmaymis ama
Sampiyon her turlu daha fazla kazanmali
yalnız adamın yağ oranı bizde oynadığı dönemlerden düşük görünüyor![]()
Adam gelmek icin can atiyor tmm gel de rahatla artik yaw
@Murat KaraKaleci Beto'nun menajeri: "Galatasaray ile anlaşmadık." (Radyospor)
Yangin tayfa cik disari
!!!
Fiyat arttiriyorlar. 2 aylığına 1 m euroya anlasiriz.
inter mi bi takım scout chief görevi vermiş buna heis![]()
Lutz Pfannenstiel - Manager profile
This is the profile site of the manager Lutz Pfannenstiel. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
bu nasil bir kariyer yhaw
Hiç şaşmaz he?Fiyat arttiriyorlar. 2 aylığına 1 m euroya anlasiriz.
yapıştı demek, hemen google haritalara üfürükçü tuna hoca diye konum atayım.Hasta olduk iyi mi..
Mide gribi gibime geliyor. Ulan yoksa dün hocayı savunduğumda beddua eden mi oldu.
@Tuna Köse reis özür dileriz kırdıysak.
Gokhan degirmencinin gelmesini istiyorum bi tek.bi de yetenekli dedikleri icin bursasporlu ali akman ve burak kapacaki istiyorum takimaŞu an öyle biri var mı ?