Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanada beni yazsan siritmam bu ekipte.

Pozisyon ofsayt flüt

20200728_154344.webp

Bu Hasan Hüseyin acar denen çöpü ne abarttiniz ya isteyen isteyene. Yaş olmuş 25 .. geçen yıl basakin kayseriyle 1-1 berabere kaldığı maç süper ligin en yeteneksiz topçusu demiştim oradan aklımda yer edindi 2 maç kipirdandi diye isteyenler var.. tarık camdaldan aşağı küfür yemez

Muslera

Omar - Kaan - Marcao - Caner

Dion Lopy - Mensah

Emre K. - Evander - Trezeguet

Cosgrove​

Oynattığı futbol yeterince tatmin etmese de 2,5 senede 2 lig şampiyonluğu kötü mü ?

Mevcut yönetim ve t.d giderse takımın uçacağını düşünenlere laf anlatmak zor

Tam aksine çöküş dönemine gireceğiz
bilmiyorum reis...
ben fb depi dışında tudordan ekstra hiçbi şey kattıgını düşünmüyorum hatta gerisinde bile

Biraz sans olsa bu sene:
Bruma = 500k
Ozan = 5% =1.75mio (35 mio diyolla)
Telles = 1.85 mio
Maicon = 2-3 mio

sadece bizde olmayanlar bile iyi para yapmis olur

Bu Kayserispor başkanı küçücük beyiniyle nasıl gelecek sezon Süper Lig’te ekstradan 3 takım olmasını bekliyor?

Yayıncı kuruluşun verdiği ücret, 18 takımla bölünüyor. Ne yani Kayserispor küme düşmesin, paralar da 21 takıma dağıtılsın öyle mi? Git Allah aşkına küşmeseydin kardeşim.

Bunun bir de EURO2020’si var. Nasıl sıkıştıracaksın okadar maçı 1 sezona?

Nereden baksan imkansız ve saçma.

kaanı alalım ama yanında luyindama oynasın sırf solak ve ayağı iyi diye kalmasın

-------------------muslera-------------------------
nazım&b.kapacak boss kaan saracchi
-------------i.diallo bellegarde--------------------
bukari----------de la cruz-------emre kılınç------
------------------samatta------------------------
samatta şart değil ama o profilde bir forvet fişek gibi olacak dzyuba gibi kazmalar değil,şu kadro kurulsa eze eze şampiyon oluruz gayet atletik ve koşan basan bir ekip olur..
şimdi gördüm thy river plate e forma sponsoru olmuş yardımcı olsunlar nef gibi de la cruz gelsin yada bizde onlara falcaoyu verelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt