Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre 🌈 (@bikeredeyanil) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/bikeredeyanil?s=09

Geçen ugur bu oguzhan kapilar falan yayin yapiyordu. Bu eleman belhandanin galatasaray da oynayan en istikrarlı adam oldugunu iddia etti. İsin garibi kimse dr itiraz etmedi. Yayini dinledikten sonra vay bu belhanda ne topcuymus dedim.
geçen bi yayın gördüm ama bunu bilmiyodum belh'er oldugunu tanımıyorum diye bakmadım ugur falan vardı dediğin gibi

Dediğin doğrudur ama üniversiteyi böyle bir gereksiz yüzünden töhmet altında bırakmak hoş değil.
Bende öyle düşünüyordum fakat son 2 yıl yaşananlardan sonra çocuğumu özel üniversiteye gönderme fikrimi gözden geçirebilirim. Töhmet altında bırakacak birşey söylemedim. İftira mı attım. Sadece üniversitenin koç üniversitesi olduğunu ve ali koç un türk futbolunu kaosa sürüklediği ve koç ismini nasıl kötülediğini anlatmak istedim. Umarım anlatabildim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende öyle düşünüyordum fakat son 2 yıl yaşananlardan sonra çocuğumu özel üniversiteye gönderme fikrimi gözden geçirebilirim. Töhmet altında bırakacak birşey söylemedim. İftira mı attım. Sadece üniversitenin koç üniversitesi olduğunu ve ali koç un türk futbolunu kaosa sürüklediği ve koç ismini nasıl kötülediğini anlatmak istedim. Umarım anlatabildim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderme zaten. Zengin züppe dolmuştur. Odtü yeter.

Ekli dosyayı görüntüle 86986

Kagit ustunde guzel duruyordu. Juventus gecmisi olan Lemina, Barcelona'nin kapisindan donen Seri ve 2018'de dunya sampiyonu olan fransa'nin kadrosunda bulunan Nzonzi. Bu transerlerde teknik heyetin ve scout ekibin gozden kacirdiklari bir sey var, 3'u de 6 numara pozisyonunda oynuyor. Zaten Belhanda gol atamiyor, sut cekemiyor, sen gidiyorsun 3 tane defansif oynayan orta saha aliyorsun. Isimlere aldanip onay vermistir. Sistem icin dogru profilde olan oyunculari transfer edeyim falan hikaye.
Hepsi dogru ama seri defansif bile degil seride ne defans ne hucum var top rakipteyken seriyi izleyin rahvan bir sekilde rakibe refakat ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt