Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih Kaya ve Emre Çolak Galatasaray ile anlaştı.Sinan Gümüş ile de anlaşıldı ama Galatasaray bonservissiz almak istiyor.Genoa'nın 500 bin euroya satma isteği var.Sinan ve menajeri ise bonservissiz bi şekilde ayrılmak için kulüple görüşmelere başlayacak. (Haldun Domaç)

fener Erol’a imza attırmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşını bilmiyordum :D rodop bugün buna benzer bişey demiş de ondan sordum
hadi yav,bu ara agzımdan cıkanı baskaları diyo.alıstım.daha yeni huysuz virjiinin 1997deki bi programını izliyodum.programdaki komik bi an üzerine arkadaşla laf ettik.dedim her kesimden insan huysuzu seviyo,ne guzel bişey.huysuz virjin de aynı mevzuya degindi ve bu konudaki mutlulugunu dile getirdi ettiğim lafın üzerine :)

Farkli isler soyle anlatiyim rnktas.

1. Bu isin icinde komisyon var.
2. Yoneticiler ugrasmak istemiyorlar, gidip meksikadan, venezueladan, colombia'dan, oyuncu almak yerine superligden almaya tercih ediyorlar.3.
3. Scoutlarin sundugu isimleri, hic bakmadan kendi kafasindan transfer yapan bir teknik heyet.

Ucu de rezalet
1 ve 3.

Semih Kaya ve Emre Çolak Galatasaray ile anlaştı.Sinan Gümüş ile de anlaşıldı ama Galatasaray bonservissiz almak istiyor.Genoa'nın 500 bin euroya satma isteği var.Sinan ve menajeri ise bonservissiz bi şekilde ayrılmak için kulüple görüşmelere başlayacak. (Haldun Domaç)

Alp pehlivan da Volkan Babacan, Semih Kaya ve Emre Çolak gelmez diyor Mert Çetin’in dayısı en doğru bilgileri alıyor diyebiliriz

Bundu nasil oyuncu? Takimi onu Jens Stageden daha pahaliya satmayi istiyormus. Stage 2 milyona gitmis. Belki bu adami 2,5-3 milyonami satarlar?

Dortmundun onu istedigini duymamis. Ama onu isterlerse mükemmel olurmus. Bence Dortmund bununla ilgilenmez. Sancho giderse yerine daha iyi birisini alirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt