Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Topu 2. bolgeden 3. bolgeye hizli tasimasi ile bizim orta sahada baya fark yaratir. Mental sorunlari, topsuz oyunda iyi degil falan diyenler var ama bizim takimda oynayan oyuncularin da eksikleri var her futbolcuda oldugu gibi. Onyekuru calim konusunda bir Bruma degil, Feghouli hizli degil ve bek oyuncunun uzerine gitmiyor, Belhanda gol atmayi birak sut cekmeyi bile bilmiyor, Seri defansif hic katki vermiyor ve top tasiyebilen bir oyuncu degil, Lemina eskisi gibi dikine dribbling yapamiyor. Saracchi defansif olarak bir Nagatomo degil. Mariano hizli bir bek degil ve defansif yonu de oyle ust duzey degil. Daha devam edebilirim.

Mensah her izledigim macta takimin en iyisiydi. Daha iyi bir takimda kendini gostermeyi hakediyor. Eger Kayseri 2-2.5 milyona birakiyorsa alinmasini isterim.

alt liglere düsmüs takimlarda yine iyi orta sahalar var:

will hughes
abdoulaye doucoure
philipp billing
lewis cook
jefferson lerma
sergi darder
/kouadio kone
/ibrahim sangare

@Sergen Zeren

küme düsen takimlarin oyunculari alacaklarina karsilik bonservisini aldi diye 3-4 senelik kontratlar verdik.

yani yerli kalitemiz inanilmaz kötü. süper lig'de ilk 11 oynar diyecegin bir akbaba var o da sakatlanmazsa

diger oyuncular siradan anadolu kulüplerinin en fazla iyi oyuncusu olabilir

Aynen bence emrede dahil şu an ilk 11de oynayabilcek yerli yok..
Benim düşüncem bizim defans hattını mümkün olduğunca yerli oyunculardan oluşturmamız gerekiyor.
Bizim için şampiyonlukda kilit nokta orta saha ve kanatlardır.
buraya fark yaratacak kaliteli isimler almak şart..İki emreyle falan olacak iş değil.Birde üzerine falcao olacak.Geçen seneden farkı olmaz.

ben şu pandemi ve ekonominin kötü olduğu dönemde geçici olarak 1+1 gibi sözleşmeyle caner ve gökhan hamlesinin süper olacağını düşünüyorum.

Muslera

Elabdellaoui - Luyindama - Marcao - Saracchi

Lerma

Emre.K - Mensah - Arda - Kerem.A

Falcao/Transfer

EbmKBZ5XgAAPaKp.webp

will hughes
abdoulaye doucoure
philipp billing
lewis cook
jefferson lerma
sergi darder
/kouadio kone
/ibrahim sangare
Sup modum
will hughes - Watford kaptanlığı vermeyi düşünüyor
abdoulaye doucoure - Küme de düşse piyasa değeri hayvani
philipp billing - Wolves ile anıldı adı bi ara
lewis cook - EPL'de orta saha oynayıp 2 yılda bir kez bile skora katkı vermez mi insan ruh musun be herif
jefferson lerma - bonservisine 30 saymışlardı, yolluyoz deseler havada kapışılır da çok agresif
sergi darder - Bunu tanımıyom bak :D
kouadio kone - 19 yalında opsiyonlu kiralık olsa keşke
ibrahim sangare - EPL yapar bu

Lazio, Alanyasporlu Bakasetas için 3.5 milyon euroluk resmi teklif sundu. ‬
Alanyaspor, 5 milyon euro istiyor. (Nexus Sport)

Aynen bence emrede dahil şu an ilk 11de oynayabilcek yerli yok..
Benim düşüncem bizim defans hattını mümkün olduğunca yerli oyunculardan oluşturmamız gerekiyor.
Bizim için şampiyonlukda kilit nokta orta saha ve kanatlardır.
buraya fark yaratacak kaliteli isimler almak şart..İki emreyle falan olacak iş değil.Birde üzerine falcao olacak.Geçen seneden farkı olmaz.

ben şu pandemi ve ekonominin kötü olduğu dönemde geçici olarak 1+1 gibi sözleşmeyle caner ve gökhan hamlesinin süper olacağını düşünüyorum.
biz defansta (cihan,orhan) ve sabri oynarken de sampiyon olduk zamaninda. kilit mevkiler belli yani özellikle forvetteki eleman gol atamayan biriyse, orta saha merkezinde oynayan ikiliden en azindan biri skor üretemiyorsa tükeniriz. yine onyekuru gibi bi tane adam olursa onun ayagina bakilir. alt tarafi türkiye ligi oynayacagimiz icin defansif orta saha ve savunmada, hatta nandonun yedegi olarak türk koymaktan korkmamak lazim. ön tarafta 3 yerli oynarsa net olarak büyük takim olusumundan cikariz.

Kaan'i al 2 milyona, sat Marcao'yu 13-14 milyona. Anca bu sekilde defans 4lusunde iyi bir yerli olur. Luyindama 100% kalir. Hoca'nin Saracchi'den memnun oldugunu dusunuyorum. Rodop ve Ali Naci'ye gore Elabdellaoui transferi bitti yani sag bekte de yabanci oynayacak.

Kaan'i al 2 milyona, sat Marcao'yu 13-14 milyona. Anca bu sekilde defans 4lusunde iyi bir yerli olur. Luyindama 100% kalir. Hoca'nin Saracchi'den memnun oldugunu dusunuyorum. Rodop ve Ali Naci'ye gore Elabdellaoui transferi bitti yani sag bekte de yabanci oynayacak.
luyindama-marcao-kaan-emin-saracchi-elabdellaoui buraya 2 yerli bek koy tamamdir defans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt