Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısmen katılıyorum, başta alınmaları hata imiş onu anladık ancak Falcao kendi gitmek istemedikçe ve fiyatını düşürmesi halinde, Diagne de maaşını biz vermedikçe ve min 5-6 milyon eur altında bir rakama verilmemeli bir sene daha oynayabilirler belki iş yaparlarsa daha az zarar ederiz veya etmeyiz. 1 sene bu ikisi Adem ve Ali Yavuz ile beraber kalabilir
gönlüm falcao ve diagnenin beraber oynamasından yana..kerem ve ali yavuz da yardımcı rolde olabilir,ikisi de kanatta da oynayabilir.şu an için bile iyi bi hucum hattımız oldugunu düşünüyorum.falcao,diagne,emre kılınc,kerem ve ali yavuzdan ötürü.

Feghouli ve belhanda , ikisi de gitmezse intihar olur.
Gerekirse kadro dışı bırakılsın , u19'dan oyuncu oynatalım yerlerine.
Hem el freni hem de vurdumduymazlar.

kanatta oynamış üstelik
Yerliler değere binmişken seneye çok işimize yarayabilir bu çocuk hem yedek olarak hem de bazı kolay maçlarda/ZTK'da ilk 11 de izleme fırsatı bulabiliriz. Performansını çok merak ediyorum açıkçası.
Eğer Kaanı da alabilirsek Kaan-E.Kılınç.-Ali Yavuz-Atalay-Kerem-Süleyman vs güzel bir jenerasyon oluşturabiliriz

Yerliler değere binmişken seneye çok işimize yarayabilir bu çocuk hem yedek olarak hem de bazı kolay maçlarda/ZTK'da ilk 11 de izleme fırsatı bulabiliriz. Performansını çok merak ediyorum açıkçası.
Eğer Kaanı da alabilirsek Kaan-E.Kılınç.-Ali Yavuz-Atalay-Kerem-Süleyman vs güzel bir jenerasyon oluşturabiliriz
ali yavuzun hırcınlıgı ve agresifliği de iyidir.kolay sever taraftar

Bu çocuğu bakınca vücut, oyun stili, karizma, yakisiklilik falan üzerinde durulsa Türkiye transfer rekoru kuracağını düşünüyorum yahu çok değişik bir his var içimde.
Misal benzerini cengizi izlerken hissediyordum sakatlıklar falan bayağı sekteye uğradı kariyeri.

Ciddi seviyede çocuk ben buradayim diye bağırıyor. Elinden çok büyük menajerler tutarsa üst klasman takımlarından birinde reklam yüzü olur

Geleni boşver hiç giden yok be.

12 ağustosta umarım 3 senedir izlediğimiz, ve özellikle son 1 senede işe yaramayan, her maç küfür yiyen futbolcuları görmeyiz. 12 ağustos kamp günlüğü resimlerinde Belhanda'nın sıfatını görürsem, önümüzde ki sezon için tüm enerjim ve motivem kaybolur şahsen.

Yeter artık.. samimi söylüyorum yeter. 3 senedir bir maç 10 üzerinden 6.5, diğer maç 10 üzerimden 2 ile oynayan adamları görmek istemiyorum. Buna Feghouli dahil. Inşallah güzel bir çözüm bulunur ve bu tür futbolcular ile yollarımızı ayırırız. Amin.

bursadan ayhanın yegeni ali akman da gelir inşallah

Bu çocuğu bakınca vücut, oyun stili, karizma, yakisiklilik falan üzerinde durulsa Türkiye transfer rekoru kuracağını düşünüyorum yahu çok değişik bir his var içimde.
Misal benzerini cengizi izlerken hissediyordum sakatlıklar falan bayağı sekteye uğradı kariyeri.

Ciddi seviyede çocuk ben buradayim diye bağırıyor. Elinden çok büyük menajerler tutarsa üst klasman takımlarından birinde reklam yüzü olur
sahada adam akilli gormeden abartmaya baslarsak sonunu biliyoruz reis... bu fizik 6ayda yapilir sahada ne kadar kullanabiliyo fizigini... romantik bakmayalim derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt