Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youtube’da Tarsus Idman Yurdu - Fenerbahçe maçının 90 dakikasını izleyebilirsiniz.

Ali Yavuz Kol 90 oynamış maçta. Şu an maçın 20’ dakikasındayım.

Yani sizin beklentiniz ne bilmiyorum fakat ilk 11 oyuncu olmasına yüzde 1% bile ihtimal yok. Hatta önümüzde ki 2 sezon düzenli olarak oynayabileceği bir takıma kiralansa çok iyi olur.

Genç olmasından dolayı çok dağınık ve heyecanlı bir görüntüsü var. Ama mesela hızlı olduğunu belli ediyor. Top kontrolü 10 üzerinden 6 gibi. Dediğim gibi dağınık bir görüntüsü var, ama Türkiye’de oynayan 20 yaşında bir genç futbolcudan çok daha fazlasını beklemiyorum zaten.

Maicon gitmek üzereymiş. Eli kulağında diyor Süleyman Rodop şu an.

Normalde canlı yayın yapmayacakmış, bu gelişmeler üzerine canlı yayın yapma kararı almış.

Bugün, yarın duyurulur diyor.

Kaan Ayhan konusunda Abdürrahim Albayrak 2 gündür uğraşıyor. Bayram sabahına ben bu transferin olacağını düşünüyorum. Galatasaray’ın bütün enerjisi bu transfere yönelmiş durumda.

Süleyman Rodop

abdürrahim albayrak kaan ayhan transferini yapacaksa o is olmaz

Süleyman Rodop: "Maicon 3-4 milyon arasına satıldı. Kaan Ayhan konusunda Abdürrahim Albayrak 2 gündür uğraşıyor. Bayram sabahına ben bu transferin olacağını düşünüyorum. Galatasaray’ın bütün enerjisi bu transfere yönelmiş durumda."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt