Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram hediyelerini severiz :)
Hadi bakalım inşallah.

rodop demiş yine

Babel ile fesih işlemleri konuşuluyormuş..Belhanda da satılık listesine konulmuş..Diagne'ye teklif olursa verilecekmiş...Falcao'dan bonusları silmesini istemişler,kalacakmış.

Asist Analiz ÖZEL haber: Galatasaray, Emin Bayram’ı Alanyaspor’a kiraladı. Kaan Ayhan kararını parçalıdan yana verdi.
İki takım yöneticileri; Emin Bayram transferi için el sıkışırken Alanyaspor cephesi, genç oyuncu için ilk 11 garantisi verdi. Merih Demiral'ı parlatıp İtalya macerasını başlatan Akdeniz ekibi, şimdi de Emin Bayram için aynı vizyonu üstlenecek.

Sezonun tamamlanmasının ardından soluğu Alanya'da sürdüren Emin Bayram, kişisel antrenör Taylan Yaşin eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Rodop: Kulüp içinde Falcao'nun kalmasına %70-80 ihtimal veriliyor. Kendisi gitmek isterse engel olunmayacak. ABD'deki Falcaolu formalara da yöneticiler bir anlam veremiyor.

Asist Analiz ÖZEL haber: Galatasaray, Emin Bayram’ı Alanyaspor’a kiraladı. Kaan Ayhan kararını parçalıdan yana verdi.
Erol Bulut fenere gidiyor gelen yeni teknik direktor oynatmazsa Ozornwafor gibi 1 senesi cope gider. Madde koysunlar eger ligin ilk yarisinda oynanan maclarin 70% veya 80% oynamazsa geri cagirma hakkimiz olsun.

Süleyman Rodop: "Maicon 3-4 milyon arasına satıldı. Kaan Ayhan konusunda Abdürrahim Albayrak 2 gündür uğraşıyor. Bayram sabahına ben bu transferin olacağını düşünüyorum. Galatasaray’ın bütün enerjisi bu transfere yönelmiş durumda."
Rodop'u günahım kadar sevmem ama yönetim kanalından en doğru bilgiyi alan adam da Rodop

Bu kadar kesin konuşuyorsa yönetimden bir haber akışı vardır kesin A.Albayrak bak ben Kaan'ı almaya gidiyorum haberin olsun biraz reklamımı yap demiştir

Rodop isimleri üfürüyor, Ali Naci bitenleri yaziyor. Diger adamlarin bir sey bildigi yok bence.

Her dönem böyle bir kac gazeteci parlatiyor bizim yöneticiler.

Lonjon gavati artik su Belhanda'nin ayrilik haberini yapsa da sevinsek.

Bir kulüp düsünün ki 33 yasinda sol kanat oyuncusuna 3 yil kontrat yapiyor, aldigi sezonun devre arasinda eski kulübüne kiraliyor, bu kulübü oyuncuyu tutmak istemeyip geri gönderiyor ve sen 2 sezon daha kontrati olan oyuncunla fesih görüsmesi yapiyorsun. Ne kadar beyinsizce bir transfer oldugunu tekrar etmeye gerek yok herhalde. Bir tane uyduruk adam kiralasan simdi defolup gitmisti, imza ücreti+yillik ücret tam bir kepazelik.

Rodop isimleri üfürüyor, Ali Naci bitenleri yaziyor. Diger adamlarin bir sey bildigi yok bence.

Her dönem böyle bir kac gazeteci parlatiyor bizim yöneticiler.

Lonjon gavati artik su Belhanda'nin ayrilik haberini yapsa da sevinsek.
ben rodopa lonjondan gazetecilik ogren dedigimde fedailerini ustume salmıştı tipki hasan sabbah gibi :’(

Rodop'u günahım kadar sevmem ama yönetim kanalından en doğru bilgiyi alan adam da Rodop

Bu kadar kesin konuşuyorsa yönetimden bir haber akışı vardır kesin A.Albayrak bak ben Kaan'ı almaya gidiyorum haberin olsun biraz reklamımı yap demiştir
Rodop a özel bir sevgin olduğunu biliyoruzxd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt