Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Zaten yayın ve dekoder gelirlerinden 3 kuruş para kazanıyoruz. Havuzdan çıkıp bir platform kurup kendi maçlarımızı kendimiz neden yayımlamıyoruz? Böyle bir şey olamaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamaz diger kulupler mal mi?Zaten yayın ve dekoder gelirlerinden 3 kuruş para kazanıyoruz. Havuzdan çıkıp bir platform kurup kendi maçlarımızı kendimiz neden yayımlamıyoruz? Böyle bir şey olamaz mı?
deplasman maçlarını yayınlayamazsın ki zaten bunu konuşmak bile boşa zaman kaybı çünkü havuzdan çıkanı reis affetmezZaten yayın ve dekoder gelirlerinden 3 kuruş para kazanıyoruz. Havuzdan çıkıp bir platform kurup kendi maçlarımızı kendimiz neden yayımlamıyoruz? Böyle bir şey olamaz mı?
Ahmet Çalık adlı şahıs ile ilgili hala ayrılık haberleri yer almıyor basında.
12 ağustos günü kamp günlüğünde kendisinin resmini görürsem burada babam kadar sevdiğim Fatih Terim’in istifası için her şeyi yapacağım.
Ercan Taner beinsport da çalışıyor galiba katar sermayesi kaçacak yoksa böyle birşey söylemezdi
pandemi döneminde ayrıldıErcan Taner beinsport da çalışıyor galiba katar sermayesi kaçacak yoksa böyle birşey söylemezdi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstifa etti.Ercan Taner beinsport da çalışıyor galiba katar sermayesi kaçacak yoksa böyle birşey söylemezdi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geri geldiİstifa etti.
Bizden sonra kimseyle çalışmamışKondisyoner olarak Scott Piri geri gelmelidir.
bayrampasali yine de.gelecektir......Yabanci karari iyi oldu boyle boyle erken secime kadar goturelim![]()
ben de öyle düşünüyorum da erken seçimde nal gibi %51 i çakıp yine hüsrana uğratacaklar bizi diye fazla hayal kurmuyorum.Yabanci karari iyi oldu boyle boyle erken secime kadar goturelim![]()

Sandıklardan ayrılmayınben de öyle düşünüyorum da erken seçimde nal gibi %51 i çakıp yine hüsrana uğratacaklar bizi diye fazla hayal kurmuyorum.![]()