- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Yuzune maske takinca az biraz karakterli gorunuyorböyle bi karakter bülent korkmazdan sonra gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuzune maske takinca az biraz karakterli gorunuyorböyle bi karakter bülent korkmazdan sonra gelmedi
o sadece bi maske değilYuzune maske takinca az biraz karakterli gorunuyor
Bu sene gidecek kacari yok. Kendine baska Belhanda bul renkdaso sadece bi maske değil
Bu sene gidecek kacari yok. Kendine baska Belhanda bul renkdas
Ne riyalmiş arkadaş. Euro vereceksiniz euro"Özel kaynak - Galatasaray ve Al-Nasr anlaştılar:
Maicon'un satışı
- 13 milyon Suudi riyali (yaklaşık 3 milyon €) karşılığında
- Anlaşma 3 sezonluk
# Önümüzdeki Al-Hilal derbisine yetişmesi Galatasaray'la prosedürlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasına bağlı." @1SMi_
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne riyalmiş arkadaş. Euro vereceksiniz euro
3 hatta 3.5 m euro
Galatasaray's best finds in last 10 years:
Bruma
Telles
Luyindama
Marcao
Baska da yok. Scout ekibi yatarak para kazaniyor. Forum'daki uyeler bile Utkucan ve ekibinden scouting konusunda daha iyi. Gecen sezon ocak ayinda Onuachu ve Tetteh gibi berbat oyunculari oneren scout ekibi...
Yok da riyalmiş yok yaklaşık 3 m muş amma tatava yaptılar bir oyuncu alacaklar diyefark etmiyor ki, değer kazanan euro değil değer kaybeden TL olduğundan her türlü aynı parayı alacağız
Ne riyalmiş arkadaş. Euro vereceksiniz euro
3 hatta 3.5 m euro
Kaan nasil bir oyuncu ben hic izlemedim?Maicon dan gelen parayı direk Kaan'a gömelim.
sent via GSC
Tam bir Joker. Sağ bek, stoper, ön libero. Her yerde oynar.Kaan nasil bir oyuncu ben hic izlemedim?
ozan tufanın almanya görmüşüKaan nasil bir oyuncu ben hic izlemedim?