Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün açıklanma olasılığı var mı? @Şeref Aydın

Kavga mı var

şeref bey peki şu anda hangi aşamadan bu transfer daha ne kadar daha sürer bu belirsizlik sizce?

Yeter abi yeter valla çıldırtır adamı bu karmaşa :mad:

İnter bi Kayseri değil imzayı atmadan Wesley'e sormuslardır muhakkak.

anlaşılan bu transfer pazartesi gününden önce netlik kazanmayacak hayırlısı olsu devre arası transferleri zor olur

yapilmak istenen her transfer oncesi cikip demecler veren albayrak bile bu konuda sessiz kaliyorsa, durumun ciddiyetini sizin anlamaniz gerekiyor :)

yokk ben anladımmm zaten...

reiss. günlerdirr

a.albayrak sallasana mendilini viedosunu paylaşıyorum.. demek içime doğmuş... :lol: mantık aramayınnn bende şu andaa

benim düşüncem kardeşim, duracağım yeri iyi bilirim ben. 10 numara verilmemeliydi. şimdi sneijder şart koşsa 10 numarayı istiyorum diye ne yapacaksın. melodan nasıl performans alacaksın?

Sneijder icin bu sezon icin 10 numara giyme olasiligi Melo verse bile yok.. Onumuzdeki sezon ancak.

Sneijder olmadı. Başkan beceremedi dedirtmemek için, rotayı Boatenge çevirdi ve kesenin ağzı sonuna kadar açıldı ama yapılan 15M euroluk teklif Galliani tarafından kabul görmedi. Fatih Terim'in ağzını bıçak açmıyor. Bütün olay bundan ibaret.

bence roman falan yazmaya başla renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt