Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uzun sürer bu transferin olumlu yada olumsuz sonuçlanacağı.

:(

olumsuz değil. ben geleceğini düşünüyorum. ama sadece yanlış yorumlama var ortada. ha kaldı ki forumda yeni değilim. uzuuunca bir süredir takip ediyorum forumu. üyeliğim yoktu sadece. işlerim yüzünden çok fazla takılamıyorum.

Neyse bu iş Fenerbahçe-Galatasaray şampiyonluk maçına döndü. Maçı 15. dakikasında izlemeyi bırakıp belgesel izlemeye başlamıştım çünkü kalbim gerçekten aşırı hızla atmaya başlamıştı ve gerçekten kalp krizi geçirmekten korkup belgesel izlemeye çalışmıştım şimdi yine heyecan var.

Ben forumu kapatıyorum 1saat sonra tekrar giricem umarım bizim için hayırlısı neyse o olur...

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

adamı zorla gelcekse buraya bence heç gelmesınnnn:(

aha basladik yine, ilk önce cumaydi, simdi pazartesi olur sonra diger cumartesi falan filfan...sonunu hepimiz biliyoruz:(

Melo çok iyi oynadığı seneden sonra 10 numarayı giymiş,sneijdere daha topa oynamadan tanrı gibi bakmak yakışmaz bize..Gelsin oynasın seneye zaten alır 10 numarayı..Neden polemik yapalım bunu? Niye Meloyu bozalım?..Sneijder 76 numara giyse kötü mü oynayacak sanki

Valla bugün belli olsun arkadaş..Olumsuz da olacaksa bugün olsun. Sıkıldım işimiz var:)

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

​

snejder isteksiz olması iş açabilir gibi bir durum varsa..

bu taraftarr tt arenada snejder görsün... snejderrr trbünün çatısındaki kürdanı vurur.. ama bi sabri değil tabii:lol:

Yahu kafalara girneyimi devre arasi melo nun 10 numarasi degisemezzzz

gelsin hele 2. hfta bck maçı var . görsün o arenayı bi atmosferi. sonra bidaha soralım isteksizlik var mı yok mu :ayatollah: wesley aklın varsa gelirsin :lol:

köle mi la bu adam zorla getirtiyoruz. gelmek istemiyorsa gelmesin beyefendi, o kadar para dökücez adama. bilmiyorum da bana çok mantıksız geliyor şu an dönen diayaloglar ve bilgiler

Olumlu veya olumsuz bir haber cıksın böyle beklemek cok can sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt