Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kendisi kel bir de onu beklemekten forumdakiler de kel olacak :(

benim düşüncem kardeşim, duracağım yeri iyi bilirim ben. 10 numara verilmemeliydi. şimdi sneijder şart koşsa 10 numarayı istiyorum diye ne yapacaksın. melodan nasıl performans alacaksın?

10 numara verilmesini sorgulayabilirsin ama meloya kalas dersen karşında beni bulursun. Öyle bir şart koşamaz sneijder. Ayrıca melo için 10 numaranın bir anlamı olduğunda zannetmiyorum.

Meloya kalas diyen adam çarpılır net. Defansı onun gibi toplayabilen, duran toplarda bütün topları alan. 40-50 metre kusursuz pas atabilen bir defansif orta saha söylede bilelim. Melo kalassa düya üzerinde ki oyuncuların %85-90'i net yeteneksizin önden gidenidir.

Türkiye'de melo ayarında bir futbolcu var mı o bölgede yok o zaman bi sus istersen ortalığı germe

valla iice sogudum böyle bı muahbbet varsa eger bu transferden burası GALATASARAY kardeşm gelceksen gelkcesınn odkarrrrrrrrr

İnanın şu an forumda gelecekse 3 gün daha beklerim diyen yok :D

Kewell ve baros da gelmek istememislerdi zorunlu olarak geldiler.. Kewell helel hayran kaldi bize.. gelince degisir fikri

ula anladık iyi topçusun,kalitelisin falan da istemediğin klüp 107 yılı devirmiş koca bir klüp be. müzesinde kupalar dolu, avrupada süper kupayı almış bir takım be kardeşim

unutmayin ki muslera da kap'a bildirildikten 18 gun sonra aciklandi. gerci orada takas, copa america gibi detaylar da vardi ancak yine de uzun bir süreydi.

biz sabirli taraftariz. gs taraftari nelere katlandi.. cok degil, 2.5 sene once kadrolara baris, mustafa, ayhanli orta sahalar yaziliyordu. ancak sabrettik ve hak ettigimiz harika bir takima kavustuk.

fenerli medyanin oyunlarina gelmeden yonetim kurulumuza, teknik kadromuza guvenip destekleyelim yeter.

ben simdi izninizi istiyorum. biraz rahatsizim. ulan bu bas agrisi ne fena bir sey. monitore baktigim zaman beynim yerinden firlayacak gibi oluyor.

gorusmek uzere, herkesin gozlerinden operim.

İsteksiz gelse de burada isteklenir. :trollface::trollface:

Ben de çıkıyorum arkadaş, nöbet bana göre değil sadece sıkıntı. Gelirse gelir, hayırlısı olsun. 7 senelik kız arkadaşımı bile günlerdir ekiyorum.

Ben sabırlı degilim arkadaş :(

10 numara verilmesini sorgulayabilirsin ama meloya kalas dersen karşında beni bulursun. Öyle bir şart koşamaz sneijder. Ayrıca melo için 10 numaranın bir anlamı olduğunda zannetmiyorum.

Meloya kalas diyen adam çarpılır net. Defansı onun gibi toplayabilen, duran toplarda bütün topları alan. 40-50 metre kusursuz pas atabilen bir defansif orta saha söylede bilelim. Melo kalassa düya üzerinde ki oyuncuların %85-90'i net yeteneksizin önden gidenidir.

Türkiye'de melo ayarında bir futbolcu var mı o bölgede yok o zaman bi sus istersen ortalığı germe

Hocam BARONI,SELÇUK ŞAHİN gibi güzide futbolcları unutuyorsunuz yalnız.

böyle bışey varsa bız boşa beklemışzz agaalarrr nedır bu yaw çocuk oyuncagı oldu bu iş

konu sneijder olunca sabır mabır kalmıyor ki

Galatasaray ile Inter'in bonservis konusunda anlaşmasının ardından tüm gözler sarı-kırmızıların gözdesi Wesley Sneijder'e çevrildi. Hollandalı futbolcudan gelecek olan kararı bekleyen sarı-kırmızılılarda sözü eski futbolcu Hakan Şükür aldı.

TRT Spor ekranlarında konuşan Hakan Şükür, Sneijder transferi hakkında önemli ipuçları verdi.

Eski Milli futbolcu, Sneijder'in Galatasaray'a gelmesi halinde Spor **************************** Süper Lig'e renk geleceğini ifade etti.

Hakan Şükür açıklamasında, "Fiyatlar buraya yansıyan şekilde değil. Şu rakama alındı deniyor ama Inter kulübü söylenen rakamlara bırakmayacak. Herkesin bildiği üzere Sneijder'in çok kaliteli bir isim olduğunu ben de biliyorum. Renk geitrecektir, hava getirecektir. Ama bu işler son ana kadar belli olmuyor. Oyuncunun 6.5 milyon euroluk bir bonservisi var. En son konuşmadan anladığım kadarıyla bu işi sponsorlar çözmeye çalışıyor. Size bir haber vereyim kulüple bu şekilde kendi aralarında anlaşmışlar. Olur ya da olmaz orasını artık hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt