Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaya Toure'yi almışken Nasri ile Silva'yı da alsak diyorum en azından Tevez.

617666_Galatasaray_SK.jpg

bidahaki senenin hayalimdeki kadrosu

Bugünde birşey çıkmayacak sanırım, yarına belli olur diyecekler, ardından ertesi güne ertelenecek. Çarşamba günü belli olacak gibi geliyor bana.

Transfer Nöbeti

Basket de 76-70 kazandık ama iyi sinyaller vermiyoruz

yemin ediyorum eray ufuktan iyi kaleci ... gecsin ufukun yerine 2. olarak

Dünyada hangi takimin 30 milyon taraftari var,,,ve müthiş gayrimenkullerimiz var,,,bizim tek sorunumuz,,iyi yönetilmek,,gördüğünüz gibi çok değil 2 yil önce ayhan ,mustafa sarp,bariş lardan nerelere geldik,,,biraz daha iyi yönetilirsek yaya toure de gelir,,higuain de gelir,,,,

renktaş yönetilmekle ne alaka Araplarda ruslarda dünya para var alsınlar bakim böle adamları.

Türkliye Ligi gelişmeli önce, Dünya Lig sıralamasında sence Tsl Kaçıncı sıradadır ?

Renktashlar baskı kuralım mail kampanyası başlatalım. Bu takımın eksiği yaya ile kolarov. Saygılar

Çirkinleşmeyelim çoçukça hareketler bunlar, eğer bunu yaparsak fenerlilerden ne farkımız kalır. Gelecekte ne olacağını bilemezsin düşünerek yapın bazı şeyleri abartmayın herşeyi.

Beyler Nobre'nin biletine ulaştım yük treni mi yoksa doğu ekspresi mi anlayamadım

hwb9p.png

Yıllar sonra bizimde iyi bir Türk kalecimiz olacak gibi aferin Eray... :yenieek:

Vay be Eray...

Muslera

Eboue

Kolo Toure

Semih Kaya

Didac

Selcuk

Melo

Arda

Sneijder

Burak

Umut

Nasıl yapıyorsun hocam?

Önce çiğ köftelik bulguru kişi sayısına göre genelde yarım kilo, soğan ve domates ile yoğururum. Sonra biraz yoğurt ile yoğururum. Daha sonra belli ölçülerde baharatlar (yazarım onları sonra) Urfa biber salçası ve tuz ile yoğururum. Yarım kilo bulgura aldığım çift çekilmiş çiğköftelik yağsız 300gr kıyma ile tekrar yoğururum bir tur. Sonra Urfa isotu eklerim, limon kabuğu rendesi eklerim, nar ekşisi,limon suyu ve yine bazı baharatları eklerim, iyice dövülmüş 3-5 diş sarmısak ve zeytin yağı ekleyip tekrar yoğururum. Bu 2 tur sürer. Sonra taze soğan ince ufak kıyılmış ve maydonoz karışımını ekleyip 1 tur daha yoğururum sonra da sıkıp servis.

beyler ne oldu ya son durum nedir yalanmı çıktı ntvspor lütfen bilgilendirir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt