Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimkiler gizlice aldılar mı yoksa uçaktan. :D

belhanda sakatlanmış yanlız biz sneıjderi alırsak bu eziklere kim alacak çok merak ediyorum :D

46214_ori_haruna_babangida.jpg

Şu saatten sonra çok açıktır ki İngilitere'den yada başka bir ülkeden teklif almayı ümit ediyor, bizi de son ana kadar bekletecek. Kimseyi bulamazsa bize gelecektir. Yani daha çooook bekleriz.

Bari B planımız olsa ama son ana kadar bekletirse o planı devreye sokmaya zaman kalmayabilir.

Taş gibi mi gözünü seveyim CL'de artık öyle bir tur atlatık ki kimse nasıl bilmiyor Selçuk hangi maçı aldı hadi almasını beklemeyelim etkili oldu biraz objektif olmak lazım.

Ben Selçuğa daha çok güvenirim. En azında Seçuğun 2 senedir yaptıkları ortada. Sneijder gelip önce kendini bir ispatlamalı. Ben öyle çok topçu gördüm taraftar gazıyla gelip Galatasaray'dan havayla giden topçu. Tamam gelsin bir oynasın görelim, ondan sonra Sneijder takıma faydalı olur veyaz olmaz konuşalım.

sneijderin kadroya girmemesinin antrenman eksiğiyle bi ilgisi var mı bilgisi olan ?

inter.it ‏@inter

#Stramaccioni: "Sneijder? The cards have been laid out on the table. In or out, I expect the story to come to an end"

Inter teknik direktörü Stramaccioni: "Sneijder? Kartlar masada. Kalacak ya da gidecek, ben bu hikayenin sona ermesini bekliyorum"

Pescara kadrosuna alınmadığını öğrenmek için tweetlere gerek yoktu. :D

bu arada belhanda fbye gidicek diye moralim bozuldu ama olmayacak o transfer heralde inşallahda olmaz

günlerdir bu duyumcuların yüzünden olumlu bir hava var ama büyük ihtimal teklifimizi ve şartlarımızı sunup bekliyoruz gibi geliyor bana yani gelmeye yakın olduğu falan yok bu portakalın

bi cisim yaklaşıyor efendim

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in İtalyan çalıştırıcısı Andrea Stramaccioni, Pescara karşılaşması öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Kendisine yöneltilen, "Sneijder'in durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz" dedi.

Ayrıntılar birazdan...

o kadar huzursuz o kadar stresliyimki yaşlandığımı hissediyorum :asd:

geldddddiiiiiiiiiiiiiii mmmmmmmmmm :)

varmı ula gelişmeee:lol:

hadi be hadi yav öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in İtalyan çalıştırıcısı Andrea Stramaccioni, Pescara karşılaşması öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Kendisine yöneltilen, "Sneijder'in durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt