Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence 2-3 saate herşey belli olur. sonuçta bu adam kadroya alınmadı ve t.direktör fikrini söyledi.

Gelmeyecek sanırım bizimkiler borsa kapanınca görüşmelerin sonlandırıldığına dair yazı yollayacaklar KAP'a :)

Neyse sağlık olsun en azından ilgilendik diyebileceğiz.

Buda bir gelişme ileride başka yıldızları alırız.

Sözüm ona bir daha da boşboğazlık edip onu bunu kapa bildirmesinler :)

sneijder ingiliz klüplerine blöf yapıyor demek istemiş olabilir kart mart, bizim teklifi gösterip blöf yapıyor :sad007:

gelmezse cok pisman olur. böyle taraftar hic biryerde yok

Gitti dememiş. Daha çok "gidecekse gitsin kalacaksa kalsın, bi an önce bitsin bu iş" tarzında bi cümle kurmuş bana kalırsa.

Tamam işte. Demek onlarda durumdan rahatsız :) Çok isteseydiler, kalmasından yanayız diyebilirdiler..

Bence gelicek :ayatollah:

ulan hay hikayenize kartalrınıza be lan yemin ederim 3 gündür ağaç olduk burda dersi mersi ne var ne yok bıraktık kendimizden geçtik arkadaş hani lan geliyordu bugün bu adam bülent timurlenk bile öyle diyor altunterim akşam öyle diyor eee hani nerde hani ? :mad:

Yahu adam zaten kac mactır kadro dısı.

Bir de haber yapıyorlar valla gel de cıldırma.

Bence Sneijder kesinlikle artık İnter'de kalmıycak EPL'den istediği teklifi alırsa oraya alamazsa bize gelcek ...

Yeni bilet sistemimizde kombine sahibi bir kişi maça gitmeyeceğim diyerek internet üzerinden haber verdiği zaman,o bileti klüp tek maç için satacakmış.Güzel sistem

Ayrıca %50'si kulübe, %50'si taraftara verilecekmiş gelirin.

Şu ecnebilerinde şöyle cümleleri yokmu. Ne kartı kardeşim? Ne masası? Kaç milyon kişinin ruh sağlığı bozuldu. Kalıyor de Gidiyor de.

Hahahaahhahahaha.

Saka maka cidden oyle oldu. Ben mesela amerikada yasiyorum. Hayatinda gece 1'den once hic yatmamis birisi olarak dun gece 11 yattimki erken kalkip burayi takip ediyim diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt