Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan hay hikayenize kartalrınıza be lan yemin ederim 3 gündür ağaç olduk burda dersi mersi ne var ne yok bıraktık kendimizden geçtik arkadaş hani lan geliyordu bugün bu adam bülent timurlenk bile öyle diyor altunterim akşam öyle diyor eee hani nerde hani ? :mad:

Reis sakinnn daha günün ortasındayız bakalım ben saat 6 ya kadar falan gayet umutluyum açıklancak bence :yenieek:

gelecek haftaya kalmasın finaller var hadi be olm :)

sneijder ingiliz klüplerine blöf yapıyor demek istemiş olabilir kart mart, bizim teklifi gösterip blöf yapıyor :sad007:

dogrudur da bu durum Sneijderin tam tersine gelmiyormu? Yani mantik var Galatasaray sana 6 Milyon veriyorsa.. Ingilizlerde der

Tamam brother sen 6 milyonmu istiyorsun? git Istanbula, Premier League de oynamak istiyorsan en fazla 3,5 veririz (eh vergilerde düsecek daha) Yani bu durum Wesley icin tam tersine isliyor. Ha acik taliplisi olsa Ispanya Ingilitere Almanya Italyadan ozaman iste fiyat artirmaya gidersen ama her yerden gelen haberlere göre ciddi teklif yapan tek takim Galatasaray diger takimlarin ise yoklama yaptiklari ve 6 Milyon Euroya yaklasan bir teklif bile yok sözde.

Yani parasal konuda Mantik derki Sneijderin Galatasaraydan baska bir takimda oynamasi cok büyük bir gelir kayibi olacaktir kendisine. (en az yüzde 50, Vergi oranlari sponsor ve reklam imkanlari)

Arkadaşlar artık yönetiminden birinin çıkıp..Bu iş bugün olmazsa bu transferden vazgeçeceğiz demesini bekliyorum..Çünkü bu adam bizden 3 gün süre istedi bizde olur dedik..Bugünde cevap gelmezse bunun tek bir manası olur..Bu adam bizi önemsemiyor bizi diğer kulüpler için koz olarak kullanıyor..Ne kadar büyük futbolcu olursan ol biz Galatasarayız..Umarım bugün olur bu iş yoksa..Bu transfere muhalefet edenlerden olurum..

Belli ki bu adam bizimkilerden yeni süre istedi,bizimkilerde son süre bugün ona göre kararını ver dedi..Hakkaten bugünde karar vermezse uğraşmayalım..Sneijder olmaz başkası olur..Sneijder olsun bende çok istiyorum ama bizi başka takımlar için kullanıyorsa soğurum..

Bu aksama kadar hersey netlik kazanacaktir.

Yahu şu Sneijder de tutturdu İngiltere ligi diye. Sen hele bi gel aslanım. Zaten yaşın müsait. Bizde 1-2 sene oyna, alem futbolcu görsün. Sonra da para kazandırıp nereye gidersen git :D

Bizim bu yönetiminde ortaya KAP atıp ondan sonra kuzuların sessizliğine bürünmesi yok mu! Tribe girdik lan yeter? Birşey söyleyin.

yine bize hüsran yine bize hasret var beyler:sad007:

bence de sneijder ingiliz takımlarını bekliyor ama o parayı kimse veremez koçum boşuna bekleme el mahkum geleceksin.

Altunterim ben saat soylemedim diyor simdide... Harbiden serefsiz bu herif... Kulube sikayet etmek lazim bu herifi, almasinlar iceri.

Bak şimdi yönetime bir konuda kızabilirim

neyi bekliyoruz kardeşim çıkın bunu açıklayın

Sneijder'e şu kadar süre verdik

bu süreç en geç şu gün bitecek

olmazsa alternatifimiz var

ve başka mevkiler için görüşmelerimiz devam ediyor

diye bir açıklama yapılması lazım

çünkü taraftar çok ciddi bir sıkıntı içinde

yönetimeee sallama zamanları yaklaşıyor...

çıkıp bişey desinler. görüşmeler devam ediyor, yakın zamanda netleşecek filan. bülent tulun saymıyorum. 24 saat cümlesi dışında hiçbir dediği heycan vermez bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt