Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kendisine yöneltilen, "Sneijder'in durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz" dedi.

bu nasıl bi cevap mübarek poker oynuyor sanki. biraz daha net olsaydı iyiydi

Bilgi: Sneijder İnter'in Pescara ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı..

Ben Selçuğa daha çok güvenirim. En azında Seçuğun 2 senedir yaptıkları ortada. Sneijder gelip önce kendini bir ispatlamalı. Ben öyle çok topçu gördüm taraftar gazıyla gelip Galatasaray'dan havayla giden topçu. Tamam gelsin bir oynasın görelim, ondan sonra Sneijder takıma faydalı olur veyaz olmaz konuşalım.

Buna bi itirazım yok ki zaten ama Selçuk'un Avrupa'da dediğiniz gibi taşlığını maşlığını hiç göremedik ne yazık ki onu demek istedim.

Bizim bastırdığımız kadar inter de bastırıyordur şimdi..

Gideceksen git de bizde işimize bakalım, yerine adamımızı alalım diye :)

bence sneijder bile bilmiyor ne yapcağını :D

inter.it ‏@inter

#Stramaccioni: "Sneijder? The cards have been laid out on the table. In or out, I expect the story to come to an end"

Inter teknik direktörü Stramaccioni: "Sneijder? Kartlar masada. Kalacak ya da gidecek, ben bu hikayenin sona ermesini bekliyorum"

Adam daha ne desin. İmzalar atılmadan gitti diyemez herhalde.

Ben umutlandım açıkcası :)

o kıgılıyıda kapak olacak göbeğine göbeğine vuracaz onun tüm fenerlileri kanser edecez hadi artık ahdi

Yeni bilet sistemimizde kombine sahibi bir kişi maça gitmeyeceğim diyerek internet üzerinden haber verdiği zaman,o bileti klüp tek maç için satacakmış.Güzel sistem

Bu adam sanırım gelmek istemiyor başka kulüplerin tekliflerini bekliyor.Gelmeyeceksen açıkla be adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt