GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 15

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
15/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder bu jenerasyonda avrupa'da izledigim en iyi avrupali 10 numaradir, bunu tartismaya acmam f'sheur. mesut ozil vs. sneijder'in ozellikle 2010'da izledigim sneijder'in sictigi bok degildir.

2 dakikalik youtube videolarindan sneijder'i izleyip bir ronaldinho gormediginiz icin sneijder'e sallayacak yer ariyorsaniz komik duruma dusuyorsunuz gozumde. sahaya cikarsa goreceksiniz de zaten, real'i ve inter'i izleyenler sneijder'in etrafindaki 5 6 oyuncuya nasil top oynattigini bilirler, bilmeleri lazim.

sneijder ultra duzeyde daha once gorulmemis turevde bir playmaker, benzerini ben gormedim en azindan. hem at gibi kosar hem arkadaslarini cekip cevirir hem de pozisyon alir. paslari xavi'nin 1 tik altidir, dar alandan cikardigi uzun ve babaazadt oranli isabetli tobundan tut, tob kontrolune kadar kusursuz en ust duzey tobcudur . oyun bilgisi/anlayisi vahiy seviyesindedr. selcuk inan ve sneijder bir araya geldimmi neler olur dusunmek istemiyorum f'shao.

yanliz, Sneijder gelirse, Hamit'i 3lü orta saha da oynatamaiz, malum Sneijder forvet arkasi oynicak, veya 3. orta saha oyuncusu olacak.

Banko Hamit kanat da oynicak... ama Hamitin verimi kanat da düsüiyor..

la Sneijder gelsinde ortaya senle beni koysak sırıtmayız Türkiye liginde

Iste bende tam olarak bundan bahsedıyorum.Gollerın cogunu Hollanda lıgınde atmıs.Dıgerlerını de ortalamaya vurursan cok skorer olmadıgı ortaya cıkar.Ben sana demıyorum kı kardesım Sneıjder skor uretemez dıye.Ama Terımın kafasında kı 10 numaraya tam olarak uymadıgını dusunuyorum.Bıze daha cok Sneıjderın asıstlerınden yararlanacak bır kanat oyuncusu lazım sneıjderle beraber dıyorum.

Eboue-----------Semih---Danny-------Riera-

------------------------Melo-----------------------

---------------Selcuk--------Sneijder------------

--Hamit-------------------------------Amrabat---

----------------------Burak------------------------

433 de olur.. bi tek Hamit siritabilir, ama terübesiyle onu da halleder. yoksa o pozsyon daki oyuncu cok hizli ve cevik olmasi lazimdir normalinde sisteme göre..

yanliz, Sneijder gelirse, Hamit'i 3lü orta saha da oynatamaiz, malum Sneijder forvet arkasi oynicak, veya 3. orta saha oyuncusu olacak.

Banko Hamit kanat da oynicak... ama Hamitin verimi kanat da düsüiyor..

Kesin bir sey yok. Tek forvette 4-2-3-1 de sag ic oynar. O bolge tam kanat gibi degil, Elano'nun Brezilya milli takiminda oynadigi mevkii. Cift forvette (4-4-2 diamond) Selcukla beraber Melo'nun onunde gobekte oynar Hamit. Onlerinde de Sneijder oynar. Macina bagli. Ama her halukarda hoca kanat oynatmaz Hamit'i. Sistem musait degil zaten buna.

sneijder bu jenerasyonda avrupa'da izledigim en iyi avrupali 10 numaradir, bunu tartismaya acmam f'sheur. mesut ozil vs. sneijder'in ozellikle 2010'da izledigim sneijder'in sictigi bok degildir.

2 dakikalik youtube videolarindan sneijder'i izleyip bir ronaldinho gormediginiz icin sneijder'e sallayacak yer ariyorsaniz komik duruma dusuyorsunuz gozumde. sahaya cikarsa goreceksiniz de zaten, real'i ve inter'i izleyenler sneijder'in etrafindaki 5 6 oyuncuya nasil top oynattigini bilirler, bilmeleri lazim.

sneijder ultra duzeyde daha once gorulmemis turevde bir playmaker, benzerini ben gormedim en azindan. hem at gibi kosar hem arkadaslarini cekip cevirir hem de pozisyon alir. paslari xavi'nin 1 tik altidir, dar alandan cikardigi uzun ve babaazadt oranli isabetli tobundan tut, tob kontrolune kadar kusursuz en ust duzey tobcudur . oyun bilgisi/anlayisi vahiy seviyesindedr. selcuk inan ve sneijder bir aray geldimmi neler olur dusunmek istemiyorum f'shao.

Modern 10 numara daha çok bu saydıklarının kısaca tabiri.

Volkan kendi düğününü kendi yapar artık

sneijder ultra duzeyde daha once gorulmemis turevde bir playmaker, benzerini ben gormedim en azindan. hem at gibi kosar hem arkadaslarini cekip cevirir hem de pozisyon alir. paslari xavi'nin 1 tik altidir, dar alandan cikardigi uzun ve babaazadt oranli isabetli tobundan tut, tob kontrolune kadar kusursuz en ust duzey tobcudur . oyun bilgisi/anlayisi vahiy seviyesindedr. selcuk inan ve sneijder bir araya geldimmi neler olur dusunmek istemiyorum f'shao.

Ben farklı bırsey demıyorum ve sneıjdere bok atmıyorum.Ben sneıjderın yanında skorer bır kanat lazım dıyorum

Eboue-----------Semih---Danny-------Riera-

------------------------Melo-----------------------

---------------Selcuk--------Sneijder------------

--Hamit-------------------------------Amrabat---

----------------------Burak------------------------

433 de olur.. bi tek Hamit siritabilir, ama terübesiyle onu da halleder. yoksa o pozsyon daki oyuncu cok hizli ve cevik olmasi lazimdir normalinde sisteme göre..

7 yabancı

senin yazdıklarını okumakta tam bir işkence. F'shr nedir arkadaş arıza çıkartacam az kaldı.

Muslera

Eboue Semih Tasci Carlinhos

Melo Selcuk

Sneijder

K.Frei .................Amrabat

Burak

​

Güzel olurdu.

ha... Selcuk gibi bi türk oyuncu olmasaydi

Melo Sneijder

Kanat "Skorerforvetarkasi" Kanat

Burak

​

ama kontenjan denilen sey varsa, ve elinde Selcuk varsa, oynatican

Iyi ozetlemis arkadas, aynen budur Sneijder.

Iste bende tam olarak bundan bahsedıyorum.Gollerın cogunu Hollanda lıgınde atmıs.Dıgerlerını de ortalamaya vurursan cok skorer olmadıgı ortaya cıkar.Ben sana demıyorum kı kardesım Sneıjder skor uretemez dıye.Ama Terımın kafasında kı 10 numaraya tam olarak uymadıgını dusunuyorum.Bıze daha cok Sneıjderın asıstlerınden yararlanacak bır kanat oyuncusu lazım sneıjderle beraber dıyorum.

Benim anlamadigim daha ne kadar skorer olmasi gerektigi? Sneijder bizim türk milletinin kafasindaki tipik 10 numara degilki.

Artik oynadigimiz futbol öyle on numaralari zaten disliyor. Terimin kafasindaki on numara aslinda tam olarak sneijder bence.

Su Kaka olayini Fatih hoca ve Ünal baskan medyayi oyalamak icin atti ortaya sneijder transferinden uzak dursunlar diye.

Ayriyeten Ünal aysal aciklamadimi Sneijderin Fatih hocanin verdigi listedeki ilk isim oldugunu?

Kanat oyuncusuna bende katiliyorum daha dinamik skora etki edebilecek adam gecebilecek 2 kanat furbolcusu sart bize zaten bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt