GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 16

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
16/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder Galatasaray'a gelirse bundan sonra dunyanin en kaliteli yabancilarini sadece 30 undan sonra izleme sansina sahip olmayiz. O citayi kirar Sneijder. Bu psikolojik bir kirilimdir, tipki UEFA'yi kazanmamiz gibi. Bu yasta/kalitede gelmis bir yabanci yok Turkiye'ye dedigim gibi. Inanilmaz bir olay.

Sneijder Galatasaray'a gelirse bundan sonra dunyanin en kaliteli yabancilarini sadece 30 undan sonra izleme sansina sahip olmayiz. O citayi kirar Sneijder. Bu psikolojik bir kirilimdir, tipki UEFA'yi kazanmamiz gibi. Bu yasta/kalitede gelmis bir yabanci yok Turkiye'ye dedigim gibi. Inanilmaz bir olay.

merak etme o çıtanın içine yine ederler +34 futbolcu alacak olan sıır çobanları

Benim anlamadigim daha ne kadar skorer olmasi gerektigi? Sneijder bizim türk milletinin kafasindaki tipik 10 numara degilki.

Artik oynadigimiz futbol öyle on numaralari zaten disliyor. Terimin kafasindaki on numara aslinda tam olarak sneijder bence.

Su Kaka olayini Fatih hoca ve Ünal baskan medyayi oyalamak icin atti ortaya sneijder transferinden uzak dursunlar diye.

Ayriyeten Ünal aysal aciklamadimi Sneijderin Fatih hocanin verdigi listedeki ilk isim oldugunu?

Kanat oyuncusuna bende katiliyorum daha dinamik skora etki edebilecek adam gecebilecek 2 kanat furbolcusu sart bize zaten bence.

Sneıjder daha cok gordugunuz gıbı asıst ozellıgıyle cıkıyor ortaya ama bızdekı dıger bır sorun sıstemde burak dısında gole donuk bır ortasaha oyuncumuz yokkkkk.Gecen sene butun oyuncularımız karıyer rekoru kırdılar bız bu gollerı attık.Elmander melo selcuk daha once hıc bu kadar gol atmamıslardı karıyerlerı boyunca.Yıne aynı skorerlıgı gostermelerını beklemek hayalcılık olur.Bıze Arda gıbı Chadlı gıbı Ben arfa gıbı Konoplyanka gıbı Keıta gıbı bır adam lazım hem sneıjderı hem de Burakı rahatlatmak ıcın

Adam xavının bır tık altı dıyor ve onaylıyorsun aynen budur dıyorsun Hey Allahım ya

sneijder ultra duzeyde daha once gorulmemis turevde bir playmaker, benzerini ben gormedim en azindan. hem at gibi kosar hem arkadaslarini cekip cevirir hem de pozisyon alir. paslari xavi'nin 1 tik altidir, dar alandan cikardigi uzun ve babaazadt oranli isabetli tobundan tut, tob kontrolune kadar kusursuz en ust duzey tobcudur . oyun bilgisi/anlayisi vahiy seviyesindedr. selcuk inan ve sneijder bir araya geldimmi neler olur dusunmek istemiyorum f'shao.

dikkatli oku renktaş

dogrudur recep loker'e marjinal gozukmek icin idman yapiyorum her sabah

mutlu oldunmu vicdansiz

Kullandıgın kelımeler benı rahatsız etmedı de uslubun rahatsız edıcı kardesım.Dusuncelerımı soyleyınce tam okuyup gormeden bok atıyorsunuz bılmıyorsunuz vs gıbı seyler soylemek sacmalık.Benım dedıklerımle senın yazdıkların arasında bır fark yoktu renkdas.Ve futbolu da sadece sen ve senın gıbı dusunenler ızleyıp yorumlamıyor.Inanıyorum kı benım gıbı dusunen bır ton adam var forumda

[video=youtube;Fzp8vNGw-2k]https://www.youtube.com/watch?v=Fzp8vNGw-2k[/video]

:happynew::happynew::happynew::happynew:

Sneıjder daha cok gordugunuz gıbı asıst ozellıgıyle cıkıyor ortaya ama bızdekı dıger bır sorun sıstemde burak dısında gole donuk bır ortasaha oyuncumuz yokkkkk.Gecen sene butun oyuncularımız karıyer rekoru kırdılar bız bu gollerı attık.Elmander melo selcuk daha once hıc bu kadar gol atmamıslardı karıyerlerı boyunca.Yıne aynı skorerlıgı gostermelerını beklemek hayalcılık olur.Bıze Arda gıbı Chadlı gıbı Ben arfa gıbı Konoplyanka gıbı Keıta gıbı bır adam lazım hem sneıjderı hem de Burakı rahatlatmak ıcın

Sen direk diyorsunki Sneijder skorer biri degil. Sen öyle diyincede insanlarin cellalenmesini dogal karsilaman gerekiyor.

Su dediklerinle ise zaten hemfikiriz, bu tüm Galatasaraylilarin farkinda oldugu bir konu Hamit ile Amrabata bu yüzden kiziliyor.

Kullandıgın kelımeler benı rahatsız etmedı de uslubun rahatsız edıcı kardesım.Dusuncelerımı soyleyınce tam okuyup gormeden bok atıyorsunuz bılmıyorsunuz vs gıbı seyler soylemek sacmalık.Benım dedıklerımle senın yazdıkların arasında bır fark yoktu renkdas.Ve futbolu da sadece sen ve senın gıbı dusunenler ızleyıp yorumlamıyor.Inanıyorum kı benım gıbı dusunen bır ton adam var forumda

iki taraftan biri yanılıyor mu o zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt