Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eramilemre kolpacinin teki arkadaslar, lütfen inanmayin bu adama.

En son ne zaman bu kadar heyecanmistik hatirlayan var mi? Drogba mi? Onda bile bu kadar degildi sanirim.

ucagi nerden takip ediyorsunuz

Şu yabancı tweet yada haberleri çevirisiyle verseniz keşke.(Biliyorsanız)

isim benzerliği yüzünden adamı futbolcu Sneijder zannedip GS'ye hoşgeldin diye tweet atmışlar. o da keşke futbolcu Sneijder'in banka hesabına sahip olsaydım diyor.:D

Bugün *********************'da da minübüste canım sıkılmasın diye yokluktan gereksiz bir köşe yazısı okudum kim yazmış hatırlamıyorum yine klasik Galatasaray Bizans entrikası muhabbetleri döndürülmeye başlanmış güya Terim'le yönetim arasında sorun varmış vs eğer bu transfer olmazsa ciddi anlamda sıkıntı olacak ve medya tarafından pohpohlanacak.

O yazıyı G.Özdemir yazdı.Kendisi şuan medyada güvenilebilecek bir isim.Zaten Başkan'la aynı programa katılmıştı.Bunlarıda başkandan konuştuktan sonra yazmıştır.Bence çok doğru yazmış.Kurumsallaşmamızı istemeyen çok kişi var kulüpte.Bu kişiler kulübü savcılığa şikayet eden kişiler işte.

Emre Eramil isimli eleman bence milletle dalga geçiyor, ya da duyumcularla falan...

altta o tweet dururken Sneijder uçakta demesinin başka bir açıklaması yok çünkü.

Tamam bunda da sıkıntı yok ama Barça olmadığımız farkındayım ama Galatasaray'ız bu da bir isimdir kimine göre marka ve değerdi cuma dediysek cuma bir şeyler olmalı ama muhtemelen göreceğiz ki olmayacak ve biz yine uzun geceler yaşayacağız daha fazla taviz verilmemeli en azından bir duruşumuz net oldu, cuma dedik cevap vermediyse yol verilmeli alternatife geçilmeli bizim yönetim aynı anda iki transfer işini götüremiyor bu yüzden korkuyorum Sneijder'in gelmesi düşük ve bu ihtimale biz gibi kendileride günlerce tutulup kalacak sonra gereksiz transferler deryamıza yenileri katılacak diye ürküyorum.

Tek virgülle harikalar yaratmışsın Uğur. :D:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt