Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.867
- 26.434
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu haber var mı arkadaşlar?
Aydın Bayram @abayram71G.Saray Yönetimi, Sneijder'in evini hazırlamış. Yeşilköy ve Hadımköy'de üç tane alternatif sunacaklarmış. Çocuğunun okulu bile hazırmış. bu adamı bende tanımıyorum bilen tanıyan varmıOlumlu haber var mı arkadaşlar?
Olumlu haber var mı arkadaşlar?
Şu yabancı tweet yada haberleri çevirisiyle verseniz keşke.(Biliyorsanız)
eramilemre kolpacinin teki arkadaslar, lütfen inanmayin bu adama.
Emre Eramil @EramilEmre_ Sneijder ucakta
Eger ucaktaysa, ucus inis yaptiktan sonra elbet yolculardan biri resmini cekip twitter'a atar, sanmiyorum ama dedikleri gibi ozel jetle gelme ihtimali daha yuksek.
Şu yabancı tweet yada haberleri çevirisiyle verseniz keşke.(Biliyorsanız)
Bugün *********************'da da minübüste canım sıkılmasın diye yokluktan gereksiz bir köşe yazısı okudum kim yazmış hatırlamıyorum yine klasik Galatasaray Bizans entrikası muhabbetleri döndürülmeye başlanmış güya Terim'le yönetim arasında sorun varmış vs eğer bu transfer olmazsa ciddi anlamda sıkıntı olacak ve medya tarafından pohpohlanacak.
illaki pasaport kontrolden geçicek) gelince haberimiz olur
Tamam bunda da sıkıntı yok ama Barça olmadığımız farkındayım ama Galatasaray'ız bu da bir isimdir kimine göre marka ve değerdi cuma dediysek cuma bir şeyler olmalı ama muhtemelen göreceğiz ki olmayacak ve biz yine uzun geceler yaşayacağız daha fazla taviz verilmemeli en azından bir duruşumuz net oldu, cuma dedik cevap vermediyse yol verilmeli alternatife geçilmeli bizim yönetim aynı anda iki transfer işini götüremiyor bu yüzden korkuyorum Sneijder'in gelmesi düşük ve bu ihtimale biz gibi kendileride günlerce tutulup kalacak sonra gereksiz transferler deryamıza yenileri katılacak diye ürküyorum.