Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 ihtimal var.

1. Sneijder bizimke ...... geciyor, ve baska takimlarin teklifini bekliyor.

2. Imzalar coktan atildi gizli bir sekilde, formalarin basilmasi bekleniyor.

Gs tv de şuanda bir program var,kendi biletlerimizi kendimiz satacakmışız bjk maçıyla birlikte

Yaşı 28..Avrupa'nın en iyi 2-3 10 numarasından biri..O zaman dersin ki kariyerime İngiltere gibi yerde devam ederim olmazsa 30 yaş sonrası para nereye ben oraya derim..Parayı kabul etse zaten bu kadar uzun sürmezdi ki..İnşallah haksız çıkarım..Şans da lazım açıkcası..

Sanki Sneijder gelince CL kupasını bize vercekler. Arkadaş Sneijder olmaz başkası gelir dert etmeyin bu kadar ya. Taş gibi SELCUK INAN var.

Taş gibi mi gözünü seveyim CL'de artık öyle bir tur atlatık ki kimse nasıl bilmiyor Selçuk hangi maçı aldı hadi almasını beklemeyelim etkili oldu biraz objektif olmak lazım.

isin pokunu cikartiniz haa, her sacma adamlarin tweetlerini koymayin, yaa, simdide hakemler isin icine girdi, onlara soyleyecekte sneijder

KAFA LAZIM KAFAAA

Olumlu olumsuz herşeye inanmayın arkadaşlar. Sadece beklentinizi düşük tutun rahat olun. Ben hala gelme ihtimali %50'in altında diyorum. O yüzden rahatım. NTVSpor'da Irmak bağlandı şimdi: İdareciler de sessiz dedi.

arkadaşlar olumsuz bir haber görürseniz paylaşmayın hep olumlu :d

inter t.direktörüde çıkkıp sneijder artık gsli dese nolur lan sanki bi kere lan

Hulk Rusyaya gitmeden önce Portekiz ve İngiltere "ya güldürmeyin rusyada ne işi var ingiltereye gidecek" diyen yüzlerce adam vardı..Bir baktılarki Hulk bir yerlerine kaçmış..O yüzden kimseye inanmayın,olursa olur olmazsa da kendi bilir arkadaş ben bugün daha bekleyeceğim ama uzatırsa o heyecanla beklemem gibi geliyor..

Kendisine yöneltilen, "Sneijder'in durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusunu cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Biteceğini umuyoruz. Kartlar masanın üzerinde duruyor. Nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt