Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ispanya'dan kim istiyor onu acaba, Barcelona-Real Madrid zaten istemiyor herifi, Atletico'da para yok, ligin gerisi zaten cöp. Seten gibi satilmis birine inanmam ben, zaten twitte yalan dolan kokuyor.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Moral bozmasın ama van Hooijdonk diyor ki: "Sneijder, %90 gelmeyecek Türkiye'ye.. Onu İspanya'dan da isteyenler var.. Giderse oraya gider.."

ispanyada klüp mü var ya barça ve realden başka

alt. madrid, valencia, malaga

hepsi krizde.

malaga borçlarını ödeyemiyor diye ihraç edilmedi mi avrupa kupalarından ?

[h=2]Tweetler[/h]

:D

sırf milonada alış veriş yapmak uğruna sürüden ayrılıp 4 kere kaybolduğumu bilirim..Erkek olduğum halde orda bu kadar alış veriş lüksüne kapılmıssam , portakalın karısını düşünemiyorum :) tabikide bırakmaz milanoyu..

bn çıkıyorum ya dolaşacam biraz bi iki saat

Daily Mirror: Galatasaray agree a deal to sign Wesley Sneijder 4m€ per year. Sneijder will join team on Saturday. :)

Daily Mirror: Galatasaray agree a deal to sign Wesley Sneijder 4m€ per year. Sneijder will join team on Saturday.

Seten İngiltere yazsaymış bari inandırıclık artarmış, :cool: sahi bu adam başkan ile her dakika konuşuyordu arasın bi sorsun :asd:

bu okul çoçugu van hoijdonk bize gelmesin diye konusmustur ztaen sneijderle fenerin masa bası oyunlarından biridir yine

milano şehri kalbimde kalıcak her zaman demişse olay bitmiştir zaten

O değilde twitterde psuya yamışsınız duruyonuz ha. Bigün belgeselini çekelim bunun. Galatasaray taraftarı ve transfer dönemi diye :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt