Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi ben 7 aylık adamım ciddiyim. Dayanamıyorum hele bizim takım kapa bildiriyor bekle allah bekle :D Haldun Üstünel varken gece Elano falan gelmişti bununda gece açıklanma ihtimali yok dimi kaptan dolayı ?

Şeref Çok teşekkürler kardeşim. İyi ki geliyorsun bizi aşırı mutlu ediyorsun. Eyvallah...

10 numara verilmesini sorgulayabilirsin ama meloya kalas dersen karşında beni bulursun. Öyle bir şart koşamaz sneijder. Ayrıca melo için 10 numaranın bir anlamı olduğunda zannetmiyorum.

Meloya kalas diyen adam çarpılır net. Defansı onun gibi toplayabilen, duran toplarda bütün topları alan. 40-50 metre kusursuz pas atabilen bir defansif orta saha söylede bilelim. Melo kalassa düya üzerinde ki oyuncuların %85-90'i net yeteneksizin önden gidenidir.

Türkiye'de melo ayarında bir futbolcu var mı o bölgede yok o zaman bi sus istersen ortalığı germe

defansif ortasaha oyuncusu 10 numara mı giyer. Selçuk giyse neyse. giysin 4 numarayı oynasın topunu

forum bugun reset yer..

300 üyenin 150 si uykusuz

50 dersine döner

50 si sigara içmekten öksürük tutar

50 si kavga eder..

snejderr resmiyet kazanmadan olacak bişey yok gibi yine. inter ile anlaşmak çok güzel belki ama zaten beklenti senjder kararındaydı..

Belki haftaya açıklanacak ama o zaman Başkan ve Bülent Tulun cumaya kadar dediklerinde yalan çıkmış olacaklar.

İyi de Şeref sen de vereceğin şu bilgi için konuya "Pınar başı burma burma" diye giriyorsun..Tamam heyecanlısındır ama abartı bişey yani sonuçta gene aynı noktadayız..Verdiğin haberler için teşekkürler bu arada..

keşke oyuncu ilede anlaşıldıktan sonra açıklansaydı bu transfer bence medyaya yansıması işi zorlaştırdı başkan yine hata yaptı !

ben bırakıyorum arkadaş nöbeti. Gelirse gelir. Yazık 4-5 gündür paranoyak oldum .

yenişim portakalı adamı zorla buraya getrcez dıye ugraşıyoruzz ben kaçar 3gundur ebemm agladı bee:(

Baskan iyisin hossunda su ciktigin programlarda isim falan aciklayip KAP`a bildirim zorunlulugu yaratma be...yaziktir günahtir

olmazsa olmaz ama gizlice yürüt kimse bilmesin beklentide olusmasin

Sertaç Kaynak ?@SertacKaynak

Az kaldı Galatasaray org. Takip edelim size tiyo verim ben nedediysem çıkacak

uA formundan aldım adam galatasaray spor kulübü protokol sorumlusuymuş.

Artık cifter cifter görmeye basladım ben nöbeti devretiyorum beyler kolay gelsin

Herşey bitti de ''Melo mu 10 giyicek Sneijder mi?'' polemiği kaldı di mi ? Ulan ne çok seviyoruz gelinliği güveyliği :D

su anda tüm turkmedyasi gorsel yazili ve internetler sneijfer transferinin bittigini son dakika vermek için pusuda.Bakalım ilk kim verecek:)

https://twitter.com/savascorlu

sneijder gelirse bir suru yetenekli genc futbolcuda gelmek isteyecektir, firsat bu firsat. basin alin bu adami.

Bülent tulun 24 saat dedi beyler bugün biter bu iş ya gelir ya gelmez

defansif ortasaha oyuncusu 10 numara mı giyer. Selçuk giyse neyse. giysin 4 numarayı oynasın topunu

Sayılarla kalmışsın derde. Ümit karan yıllarda 99 numara girdi ne oldu forvet oyuncusu 9 yada 11 giymesi lazımdı ama değil mi tüh.

Bak yeni farkettim adam 9 ile 11'i çarpmış giymiş işte. Hem 9 hem 11 numara giyiyomuş aslında

lavuk bi GALATASARAYLI ; renkdaşına takımına sevgisini anlatıyorken saygılı olur..aşkımız bizim bu.

Deşifre oldun yaylan ağzını burnunu...sil üyeliğini defol git bu forumdan..seni bu forumda germek istemiyorum :D

Yok mu olumlu/olumsuz herhangi bi gelişme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt