Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi interle imzalandı.. menejerle anlaşıldı. sneijder de imzaladı. biz neyi bekliyoruz açıklama için?

Albayrak'tan anladığımız kadarı ile Terim Sneijder'in alacağı parayı fazla buluyor ve bunu aşağı indirmemizi istiyor. Bu sebepten dolayı transfer uzuyor olmalı. Yoksa çok açık söyledi İnter ile protokol imzalandı diye.

Albayrak: Fatih hocamızla cuma namazını kıldık geldik. Aramızda sorun yok :D

Bna da Albayrak sanki istemiyor gibi geldi :)

Herkes saygı duymuyor hatta çoğunluk yönetime sallıyor. Stratejileri yanlış bence, imzalar atıldıktan sonra bildirim yapmaları lazım.

imzalardan sonra bildirim suçtur. ceza gerektirir. Ha gizli yapılsın.. sonradan formalite imza olsun dersen.. o da bir yol tabi. Ama dediğim gibi ben de doğru bulmuyorum, sadece bu da bizim yönetimimizin stratejisi. saygı duyuyorum.

Hay takım icin dengenize lan avrupanın ilk 10 klübü arasına girelim diyosunuz denge vs vs

Fatih hoca Sneijder'i istiyor anladığım kadarıyla ama yönetim kadar istekli değil. Albayrak'ın açıklamaları onu gösteriyor. Tek forvet çift forvet meselesi, takım içi dengeler falan... Bunları söylemezdi yoksa röportajda.

Beyler is bence Ingilitere ligindeki takimlarda bitiyor onlar iyi teklif verene kadar oyalandik ,istedikleri fiyata cikarlarsa Sneijder oraya gidecek yok anlasamazlarsa bize gelecek is bizden cikti.

Olay Ingilterede bitiyor ve bu beni geriyor:o

ne derseniz deyin FT bu transferi İS-TE-Mİ-YOR ... Albayrakın da istememe nedeni FT'nin olumsuzluğu...

Dediğim çıktı Sneijder kabul etti bence bu aile içi muhabett olayı imzaların atılma süreci atıldıktan sonra açıklanır.

bugun kü misal.

tamam başkan söyledi. kap bildirmek zorunda değiliz, kim takıyorki kapı. bugun bildiirm olsaydı. oyuncu ilede çıkar biri karar bekliyoruz deseydi. boşu boşuna taraftar gözü ile zaman kaybı-oyuncuya ters söylenişler olmazdı..

evet işlerini yapıyorlar ama bizim taraftan öyle görünmüyor bazıları için.

tek cümle söylüyor herkes

laf var , icraat yok.

Hayırlısı ama taraftarı ve kendilerini biraz düşünseler iyi olacak. Durduk yere bazı taraftarları karşılarına aldılar. Yok yönetim Cernat'ı alır son dakika da diye. Adamların aldıkları oyuncuları o şartlarda başka hiç bir yönetşm alamazdı. Tek sorun KAP.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt