Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takım içi dengeler bozulucak fakat rakip takımların.........

Dün akşam geç saatlere kadar çalışmış yeni transferlerle ilgili olarak Fatih Hoca ve A. Albayrak....

Abdürrahim Albayrak Açıklamarını izleyemeyenlere video gelecek :yenieek:

Tam olarak ne dedi bi açıklayın kardeşim izleyemedim.

"Kulübüyle protokol yapıldı. Maddi konularda oyuncuyla anlaşıldı. Ailesiyle görüşmek için izin istedi. En son pazara kadar ama bu akşam yanıt bekliyoruz. Temknli olmamızın sebebi bu arada menajerlerin başka talipler bulma ihtimali her zmaan vardır. Hamit de böyle oldu dedi."

ben birşey anladıysam arap olayım albayrak hem hocamızn verdiği listede zaten vardı sneijde diyor sonra takım içi dengesi diyor ozaman neden eriyor listede ismini?

Ya Allah aşkına hangi hoca Sneijder ismini kabul etmez ! Hocam böyle bir hata yapma aman diyeyim.

Ben konuşmadan pek olumlu bir hava alamadım. Albayrak'ın yüzünde hiç de öyle her zamanki gibi gülen bir yüz yoktu. Dengelerden falan söz etti üstüne... Eski Kosecki, Tanju olaylarını anlattı. Neyse bekleyelim yapacak bişey yok.

albayrak anlaştik mi dedi ne dedi yaaavvvvv bi allahin kulu söylesinn....

Hiç oynamayan Furkan'a Semih'in 2 katı parayı verirken takım içi dengeyi düşünmüyordunuz ama

Albayrak: İnter ve Sneijder ile anlaştik. Sadece aile içi karar kaldı.

Bunu mu dedi tam olarak !

iyide bence takım içi dengelerden dolayı hoca sneijderi istemiyor demek sacma değilmi daha 1 ay önce açık açık kaka yı istiyorum demedimi hoca e kaka babasının hayrına mı oynuyacaktı o da en az sneijder kadar alıcaktı eğer mevzu ekonomik dengeler ise..

"Kulübüyle protokol yapıldı. Maddi konularda oyuncuyla anlaşıldı. Ailesiyle görüşmek için izin istedi. En son pazara kadar ama bu akşam yanıt bekliyoruz. Temknli olmamızın sebebi bu arada menajerlerin başka talipler bulma ihtimali her zmaan vardır. Hamit de böyle oldu dedi."

futbolda menajerler zaten ortalığı karıştırmada birebir.

anlayamadım!!!

FT demedi mi Diego ve Sneijderi değil Kakayı istıyorum diye...

Peki Kaka kaç paraya imza atacaktı çok afedersiniz ?

Transfer Nöbeti

Sneijder gibi bir oyuncu istenilmez mi ya....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başını dinleyemedim de protokolün imzaladığını söyledi.

isteksiz gibi sanki ama baskan hocanın verdiği listede sneijder chadli carlinhos var dedi

albayrakta 6m€ çok altında rakama anlastık dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt