Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya arkadaşkar kakayı mı istersiniz sneijdermi?ben açık ara sneijder derim

hocanın ya da yönetimden herhangi birinin Sneijder'i istemediğine inanmıyorum

Sneijder gelsin ortada problem falan kalmaz merak etmeyin takımlada çok iyi anlaşıcaktır sağlam profesyonel GEL ARTIK ASLANIMMMMMM orta sahaya bak Sneijder-Selçuk-Melo aman ALLAHIM :):)

albayrağın bir ağlamadığı kaldı ya:)görende muslereayı sattık zanneder

Fatih Terim takim ici denge diyorsa ben TULUN-AYSAL desteklerim arkadas, sen Fatih Terim'sin bunu demeye hakkin yok. Türk futbol tarihinin en büyük transferi gerceklesecek daha denge diyor. Hamit'e 3 milyon veriyoruz, Sneijder 6 milyon alsa bir laf etmem ben. Kendi prenslerine gelince Amrabata 8.6 falan verin diyor..

Kimse hocanın rızası hilafına transfer yapmaz. Böyle bir şey yok, havadan nem kapmayın lütfen!...

fatih hoca biraz anlayışsızlık ediyor.yönetim kakayı almak istemiyor yaş olmuş 31 adam dünya kadar sakatlığı var yıllığı sneijderden çok fazla kakayı aldığın an bonservisi elinde patlayacak

Sneijderı takım deneglerını bozuyor diye istememek ki uzun yıllar sonrasında yavas yavas avrupa da sesını duyurabılmek adına onemlı ısler yapmaya baslamıs Türkiye ligini domıne etmede cok buyuk sansı olan bır Galatasaray ıcın bu kım olursa Galatasaraya ıhanettir.

Takip edemedim ve yorumlara göre konusuyorum. Eger Fatih Terim Wesley Sneijder'i istemezse yaziklar olsun sana Fatih hocam. Bu kadar önemli birisin bizim gözümüzde, peki bizim senin icin? Sevindirin bizleri iste kac gündür bekliyoruz. Biktim artik su duygusal halinden, yani nasil veto edebilirsin? Takiminda Amrabatlar Aydinlar, Caglar lar dolasiyor ve Sneijder den bahsediyoruz. Ayni sekilde Sneijder e karsi cikan yönetcilere de yaziklar olsun eger öyle ise.

A.Albayrak'ı izlemedim ama şunu anlatmak istemiştir, Terim Sneijder'i istemiyor dememiştir, dese bile bence inandırıcılığı yok çünkü salı günü Aysal demedimi, hocamızın verdiği listede Sneijder-Chadli-Carlinhos vardı diye:confused:

Albayrak şunu kastetmiştir, Terim Sneijder'e verilen paranın çok olduğunu düşünüyor tarzındadir.

Ben melodan korkuyorum aga adam daha gelmeden 10 numarayı vermem diye twitterdan söylüyor bunu kiralarken para konusunda o kadar sorun etmiştik kesin bişey cıkar cok paraya gelirse :(

abi sneijder bu yahu hakan balta çıkıp çok alıyo yeeea ben oynamıyorum mu dicek böyle bisi denilcek olsaydı geçen sene Riera'ya denirdi yatarak geçen sene 2.7 m€ aldı

Sneijder bu abi ne kadara gelsin

hem F.Trim'in oldugu yerde ücret konusulmaz takım içinde diye biliyorum

hocanın ya da yönetimden herhangi birinin Sneijder'i istemediğine inanmıyorum

eğer öyle bişey varsa başkan yalan söyluyor o zaman...kendısı demedi mi verdiği listede var diye ???

hem hocanın da agzından şöyle bi açıklama var :Ben isteyince 5 istemeyince 15 oluyor gibisinden...demekki istemiş işte adam ama şimdi neden böle yapıyor onu da anlamak zor..

bence hocanın tek sorunu tulunla ve bu transferlede o ilgileniyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt