Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bu i.seten denen kolpacı bi twitinde kap açıklaması geldi yazdı ondan 10 saniye sonra benim telefonun şarjı bitti koşa koşa heyecanla eve bi geldim ki silmiş o twitleri, nasıl bir ... bu ya

o ibrahim setenin çakması. gerçek ibrahim o değil

kaka icinde böyle bekliyorduk aklıma geldi bir anda :)

bugun acıklanmaz,önce kap a bildirilmesi gerekmiyor mu

Biraz zaman geçmesini isteyenlere..TRT Spor'da Ali Sami Yen'e veda maçı var.

Yahu Antu'da bize devlet destekli diyorlar.

Sanki bizim şikemiz örtbas edildi vay arkadaş ya.

Albayrağın açıklamalarını dinledim.

Bu adamı ilk kez bu kadar keyifsiz gördüm.Yönetimde bir sıkıntı olduğu muhakkak.

Sistemden bahsetti, takım içi dengeler dedi.

Yahu takım içi dengeler nedir?

Kakayı alsaydınız o bonservisleri vermeyecek miydiniz? O zaman bozulmayacakmıydı takım içi denge.

Oyuncuların maaşlarını belirli bir sınıra dayatmışsınız iyi güzel. Ama o sınır çok düşük ve o sınırın altında bir yıldız oyuncuya imza attıramazsınız.

E nasıl yıldız alıcaz bu takıma? Yıldız almadan nasıl o hedeflenen kupaları kazanacağız.

Çok büyük çelişkiler var. Hosuma gitmedi bu hava.

Ne diyelim ne olacak olsun, yeterki hayırlısı olsun.

Bakın açıkça bişey söyeyim hiç Fenerin stadında fenerlliler ile maç izlediniz mi bilmem ama ben 3 sene önce kuzenimi bin rica ile götürdüm..Ve gördüm ki abi bildiğiniz ülkede ne kadar mal tipli 40 yaş üstü şaban kılıklı herif ve futbolun tek harfinden anlamayan ergen varsa hepsi ordaydı..Taraftar profilimiz çok farklı onlarla..Cidden angut hayvanına benzer beyin kapasiteleri var stattakiler öyleydi:)))
İyi ki Fenerbahçe'li değiliz.Yoksa yanmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt