Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benimde kafami kurcaliyo bu durum fatih hoca istemiyormuki yoksa ? abdürrahim albayrak keyifsiz gibiydi röpörtajinda :SS:

Yeter be Sneijder gel, küfredeceğim kendimi zor tutuyorum. Hayatım mahvoldu, finallere çalışamıyorum, film izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum. Çayım bitiyor içeri gidip dolduramıyorum, üç gündür tuvalete gitmedim, iki gündür su içmedim.

Fatih Hoca inşallah Sneijder'in ağırlığı altında kalmaz yani onu yönetebilir. Ayrıca Sneijder'i istememesine rağmen getirilmesi, hocanın geçenki basın toplantısındaki meydan okuyuşuna bir cevap gibi duruyor. Abdürrahim Albayrak neredeyse ağlayacaktı geliyor diye, belli ki hoca çok rahatsız.

yaa ben başka bi konuya değincem. sneijder gelir ya da gelmez. onu bilemeyiz. ben gelmeyeceğine inananlardanım o ayrı. ama iki şeye ayar oluyorum. birincisi takım içi dengeler. yahu mehmet topuza 4 5 m euro, ibrahim köybaşına vs böle adamlara yüksek ücretler verirsen takım içi dengeyi bi nebze anlarım. ama sneijder bu tabii ki fazla para isticek. sen şampiyonlar ligi kupası aldın mı??? ya da onun yaptığı üst düzeyi oynadın mı. geçiniz bum saçma cümleyi. ikincisi de fatih terim neden altında kalsın. yahu bu adam buranın sözleşmeli işçisi olacak. evet yıldızlar biraz nazlı olabiliyor. ama fatih terim bal gibi kaldırır. 1 tane değil 111 tanesini kaldırır.

Lig de bir türlü 6 yabancı yı yerleştiremiyorum kadroya avrupa da sorun olmuyor ama lig için bir türllü kesin çözüm üretemedim

................................Muslera......................................

Eboue.........Semih...........Dany...............Carlınhos

.........Hamit...........Selçuk..........Melo.............................

..........................Sneijder....................................

................Umut...................Burak....................................

Yeter be Sneijder gel, küfredeceğim kendimi zor tutuyorum. Hayatım mahvoldu, finallere çalışamıyorum, film izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum. Çayım bitiyor içeri gidip dolduramıyorum, üç gündür tuvalete gitmedim, iki gündür su içmedim.

hocam senin durum baya bir vahim üc gündür tuvalete gitmemekde neymis :D

Fatih Hoca inşallah Sneijder'in ağırlığı altında kalmaz yani onu yönetebilir. Ayrıca Sneijder'i istememesine rağmen getirilmesi, hocanın geçenki basın toplantısındaki meydan okuyuşuna bir cevap gibi duruyor. Abdürrahim Albayrak neredeyse ağlayacaktı geliyor diye, belli ki hoca çok rahatsız.

Fatih hocanın istemeyeceği bir adama bu kadar büyük yatırım yapılamaz, sonuçta her transfer risklidir. Bi gelsin bakalım görürüz hoca istemiş mi istememiş mi :)

benimde kafami kurcaliyo bu durum fatih hoca istemiyormuki yoksa ? abdürrahim albayrak keyifsiz gibiydi röpörtajinda :SS:

Fatih hoca maçtan sonra isterse başkanımız salı günü benim verdiğim listeyi açıklar demişti.

Ünal Aysal'da Fatih Terim'in listesinde ;

Sneijder-Carlinhos-Chadli var ded.

:cool:

Dün 4'e kadar durduk. Bugün yatarım artık. Gelirse yarın gelirmiş zaten. Gelmezse de gelmesin.

şunuda ekleyeyim hani diyoruz ya Ş.L yarı final diye bu adamlar olmadan gelemezsin oralara şu ülkede yıldız yönetebilcek tek adam var o da Fatih Terim eğer o da beceremiyorsa, kendine güvenemiyorsa hiçkimse bundan sonra Ş.L hayali kurmasın yıllar boyu bekleriz ki alt yapıdan yine bomba adamlar gelsin

Ftw ‏@FtwGS

YAK GEL BILDIGIN NE VARSAAAAAAAAAAAAAAA SI SI SI :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Haber varrr beylerrrr !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt