Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
Reis naber ya?
Gunun en mantikli karari
Reis naber ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunun en mantikli karari
Gunun en mantikli karari
hocam çok iyi diyorsunda; hamit - melo - selçuk 3 lü ortasaha ile baskılı takımlara karşı ne yapacağız.melo ve hamit inşallah iyi savunma yaparlarda "ilk yarı gibi değil" folluk olma yolunda ilerlemeyiz.meloya özellikle bu sene hiç güvenmiyorum açıkçası.
çok iyi ama kontenjan sorunu var işte
hocam çok iyi diyorsunda; hamit - melo - selçuk 3 lü ortasaha ile baskılı takımlara karşı ne yapacağız.melo ve hamit inşallah iyi savunma yaparlarda "ilk yarı gibi değil" folluk olma yolunda ilerlemeyiz.meloya özellikle bu sene hiç güvenmiyorum açıkçası.
Karar organı mısın sen
Sneijder gelirse diğerleri kendilerine ayrı bir lig kursun.
Yaşına ver kardeşim
dany mi balta mı barış sol stoperde![]()
Reis naber ya?
En büyük korkum Sneijder gelmeyi kabul etmezse Ünal Aysal a yazık olacak.
Çok tepki alır bu transfer gerçekleşmezse eğer. Ünal Aysal ı seven birisi olarak çok üzülürüm bu duruma.
Karar organı mısın sen
Onur transferinin zorlu olacağını sanmam Trabzon zaten maddi açıdan o kadar iyi durumda değil. İyi de bi kalecileri var. Onur 5-6 milyon verilip alınabilir.
valla ben baltayı asla seçmem. normalde 2 sinide seçmem ama eger illa birini seçeceksem danynin antepte sol bek oynadıgını görmüştüm. en azından orada çalım atar tedirgin olmayız![]()
Organ ne arar olm on da![]()