Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La ağalar bakın hele,

geçen orta ortaköyde denizi izliyom böyle..

bi baktım ön tarafta bi hatun.. Tek başına o da izliyor..

biraz durdum sonra yaklaştım aynı hızaya geldik, yanyanız nerdeyse..

hocam çok iyi diyorsunda; hamit - melo - selçuk 3 lü ortasaha ile baskılı takımlara karşı ne yapacağız.melo ve hamit inşallah iyi savunma yaparlarda "ilk yarı gibi değil" folluk olma yolunda ilerlemeyiz.meloya özellikle bu sene hiç güvenmiyorum açıkçası.

Hamit - Melo - Selcuk - Sneijder dörtlüsünün defans yönü aksar diye inanmiyorum 4ü de bir birinin yerini dolduracak hem mevki olarak hem de performans olarakyetenekte, tek sorun kanatlarda olusabilir orda da Selcuk ve Hamit kanatlarini iyi kontrol etmeleri gerekir.

çok iyi ama kontenjan sorunu var işte

Kontenjanı açmak için seneye türk stoper şart .bence tecrübe açısından serdar taşçı olmazsa omer toprak .ikinci seçenek ise melonun yerine gökhan inleri almak buraya başka türk aklıma gelmiyor.üçüncü seçenek ise hiç istemesemde muslerayi satıp yerine sinan bolat onur yada tolgayi almak .

Arkadaşlar lütfen sınavları olanlar bıraksın Sneijder'i falan gitsin sınavlarına çalışsın... diyemicem tabi bu heyecanla nasıl sınav çalışacaksın ? Okuduğun her cümleden sonra aklına Sneijder gelecek. Sizde haklısınız tabi.

hocam çok iyi diyorsunda; hamit - melo - selçuk 3 lü ortasaha ile baskılı takımlara karşı ne yapacağız.melo ve hamit inşallah iyi savunma yaparlarda "ilk yarı gibi değil" folluk olma yolunda ilerlemeyiz.meloya özellikle bu sene hiç güvenmiyorum açıkçası.

Yekta gibi oyuncu şart.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yahu bir seferde KAP'a bildirilen ismi resmi siteden yarınki günü açıklayın da bizde gerilim filmi izler gibi adam geliyor mu gelmiyor mu stresinden kurtulalım.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En büyük korkum Sneijder gelmeyi kabul etmezse Ünal Aysal a yazık olacak.

Çok tepki alır bu transfer gerçekleşmezse eğer. Ünal Aysal ı seven birisi olarak çok üzülürüm bu duruma.

bence almaz ya almamalı sonuçta adam interle anlaştı sorun parasal değil sjneijder gelmese onun kararı

Onur transferinin zorlu olacağını sanmam Trabzon zaten maddi açıdan o kadar iyi durumda değil. İyi de bi kalecileri var. Onur 5-6 milyon verilip alınabilir.

maddi konuya bakmiyorum ben bu Transferde ben. Trabzon halki ayaklanir bu olaya. Adamlarin onuru birak top toplayicini bile vermek istemez . adamlarin cigerlerini topladik son 2 yilda resmen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt