Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Irmak Kazuk diyor ki, Sneijder-GS, GS-Inter anlaşmış. Ancak Inter-Sneijder arasında imaj hakları sponspor sözleşmesinden doğan bir sürtüşme varmış mevzunun uzama sebebi bu. Size kalacak paramı da verin ben gidiyorsam demiş.

Inter de dedi bunu geçen akşam. Transfer üç tarafından da anlaşmasına bağlı... Biz sanıyoduk ki biz ve Sneijder... ama kazın ayağı başkaymış. Inter - Snijder arası pürüz varmış.. Oleyyyyy :D ŞErefe

NTV SPOR supersiniz !!

diyelim bari :D adamlar sonucta takip ediyor ..

Bunun sülalesinin marketle falan da ücret anlasmazligi alacak-borç problemi varsa patladik ha.

ırmak karanlık sularda yüzüyor farkında değil. Bir aksilik olursa,dayak yeme ihtimali çok yüksek. Ama şöyle ama böyle dinlemez millet,sakat durumda ağzını burnunu dağıtırlar artık.

kurtlar vadisinde çakırı döven adamın gerçek hayatta dayak yemesi geldi aklıma :D

Bitti beyler bu iş, Yarın akşama kadar nöbet akar, fenerli konuk kardeşlerimize de geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyelim tabi :D

Neyse azcık pes oyniyim ben. Hazır Sneijder i de aldım Galatasaray'a ki :D

Ftw ‏@FtwGS

Irmak Kazuk : "Bu transferde aktif rol oynayan birinden bilgi aldik Inter ile Sneijder arasinda sponsorluk anlasmasi varmis onla iligili..."

Ftw ‏@FtwGS

Irmak Kazuk : "..pazarliklar varmis GS-Sneijder ile anlasti o pruzun bitmesi bekleniyor"

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri

If I didn't tweet Sneijder's agent words on agree going on with Galatasary it is because they weren't reliable.And in fact the agent denied

Şu sondaki cümlenin tam anlamı nedir?

son tweet:

sneijder'in Galatasaray'a gitmeyi kabul ettiğini tweetlemedim çünkü güvenilir değildi. ve aslında temsilci (menajer) inkar etti.

ulan arkadaş deli olacam vallahi billahi ya ne zaman halollurmuş bu olay la :mad:

bunca olumlu haberden sonra bu transfer olmazsa baska hic bir transfer olmaz zaten

ytDIY.jpg

konuyu degiştircem de

BU NE YA BU NE? :eek::eek:

oha savaş mı var la orda

Ulen videoyu yarıda kestiler yüregim cıkıyodu offf deliriyo muyuz iyice acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt