Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu ne takıntı yapıyosunuz.

kaka olmadı diyemi mızıkçılık yapıp ben yokummu diyecek teknik ekip...

kariyer anlamında alınabilecek 3-4 futbolcudan 1 si bize yakın biz onaa..

kaka-snejder-diego-???

daha ne. evet oynadığı mevki olarak belki tam istenen yer olmayabilir ama 34 maçın 34 ünüde şpl oynmayacağızz...

snejder form tutarsa hız-mücadele ile gol oranı az olsada takımın sırtlarr...

Fatih Hoca Kaka'ya da aynı koşulu koymuştu.. Maliyeti aşırı maaşı asronomik olmayacak diye.. Sneijder içinde bu geçerli bence.. Hoca'nın şuan en çok istediği şey iyi bir 10 numara..

AW: Transfer Nöbeti

Bu ibo cocukken kafasina fazla darbe almis ellam

İBRAHİM SETEN: Sneijder'i idmanlara babası elinden tutarak

götürüyor.Babasına danışacak transfer için.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

İstemiyorsa alsın Amrabat'ı naşş.. Kusura bakmasın valla. Ben vizyonlu gördüm uzun zaman sonra Yaşlı bitik değil zamanında ya da olgun kaliteleri getiriyor. Elbette her istenen olmadı ancak bu da birşey. Bu mali sıkıntıda çok normal.

Amrabat'a 8 küsür bayılan bir takım bana maliyet denge demesin. Gelen adam Sneijder. 2 yıl önce DK'da izlerken yakın arkadaşıma "bir gün bize gelecek" dediğim adamdır. Duygusallık vs yapmıyorum bu gerçektir.

Ortada bir anlaşmazlık olduğu kesin ve bana göre Fatih Terim bu transfere sıcak bakmıyor. Nasıl söylesem daha amatör ruhlu oyuncular istiyor gibime geliyor. Geçen gün basın toplantısında Biz eski kariyerleri olan futbolcuları kabul eden bir teknik ekip değiliz demeside bana bunu düşündürtüyor. Fakat bu sözü çok yanlış bir zamanda söyledi bana göre. Takıma bakarsak şayet, Tahmini rakamlar yazıyorum. Elmander (30) Melo (29 ya da 30) Eboue (29) Riera (30) Umut bulut (29) Hamit (30) Bunların çoğu eski ve kariyerleri olan oyuncular. Ve şuan Galatasaray forması altında oynuyorlar. Sen bunlara bakarak sneijder gibi birine olmaz dersen o zaman kendinle çelişirsin. Açıkcası ben bu transferin eğer gerçekleşirse Ünal aysalın istediği için aldığını düşünüyorum. Az önce de yazdığım gibi bir rivayete göre Haginin galatasaraya gelmesinide istememiş Fatih Terim. Faruk süren, ben alırım sen ister oynatırsın ister oynatmazsın demiş. Buna benzer bir durum mu söz konusu acaba. ne diyorsun abi ?

FtwGS

Aha Sneijder yarin bilet aldirmis Milano-Istanbul 17:40 diye haberini gordum ugursuzluk getirir :(

Saka degil beyler ciddi, adam guvenilir sadece transfer ortaminda kufur yemesin diye rtlemiyorum :)

Bonservis kasada ama ayın 15'ine kadar benim anladığım.Inter 15'ine kadar başka bir takıma satarsa tazminat alıcaz.Sneijder daha bişeyi kabul etmedi,önce cuma dedi şimdi pazartesi resmen oyalıyor.

Teklifi kabul etmekle oyuncunun bonservisini vermek farklı şeyler.
Fifanın kurallarına göre oyuncu oynamayı kabul etmeden bonservisini devredemezsin bildiğimkadarıyla.Yoksa büyük kulüpler arazi satın alır gibi oyuncuların bonservislerini teminat altına alırdı, bir nevi oyuncuyu satın alıp kendi klubünde kiralık gibi oynatmak..Şimdi manchester gelse 16 ocakta bizden mi satın alacak Sneijder'i?

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Bu ibo cocukken kafasina fazla Farbe al is ellam

İBRAHİM SETEN: Sneijder'i idmanlara babası elinden tutarak

götürüyor.Babasına danışacak transfer için.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

ibrahim seten söylesinler bakım..

senjderin babasının şeyinden mi tutuyor oda..:trollface:

Lan olum biri bişey diyor twitterden herkes aynı şeyi yazmaya başlıyor

Arkadaşlar Abdürrahim Albayrak açıklamasını dinledim şimdi TRT yaptığı Fatih hoca bu adamı kesinlikle istemiyor Abdürrahim yüzünden belli herşey takım içi dengeler falan başkanla arasında kesin bence bu transfer yüzünden sorun var

menajerin bi olumlu bi olumsuz demeç vermesi bizim açımızdan güzel bir haber adam son kozlarını oynuyor inşallah bu transferi bitirip sevinçlerimizi katlarız

Ziyaretçi kuşlar, Alexa Toolbar kurunda bir işe yarayın. Bizden çok buradasınız.

Anladığım kadarıyla Fatih Hoca istiyor ama aşırı astronomik rakamlar verilmemesini istemiş.. Haklı olarak diğer oyuncularının durumunu da kolluyor...

Albayrak Sneijder'in fedakarlık yapması lazım diyor.. O zor bence hatta imkansız..

imza parası adı altında bir ücret verirler klişe olarak, yıllık maaşları takım düzeyine getirirler rahat olun

ali naci küçük ‏@nkucukk

Arkadaşlar iki gündür uçak bileti şu saatte iniyor vs...konularına fazla da ciddiye almamak gerekli...çünkü kulüpten verilen bilgi G.Saray

ali naci küçük ‏@nkucukk

Evet demesi halinde Wesley Sneijder'ı başkan Ünal Aysal'ın özel uçağı ile İstanbul'a getirecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt